Povratak kultnog lika: Earthworm Jim ponovo skače - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Povratak kultnog lika: Earthworm Jim ponovo skače

Ako ste u detinjstvu bili tokom 90-ih godina 20. veka, verovatno je jedan deo njega činio i čuveni crv Jim, sa njegovom uvrnutom pucaljkom…

Za sve fanove kultnog crva stižu nam lepe vesti, a to je da će igra, posle 20 godina pauze, konačno dobiti svoj četvrti nastavak.

Međutim, Earthworm Jim 4 će biti ekskluzivno napravljen za veoma opskurnu konzolu koja je trenutno u razvoju – Intellivision Amico, koja će biti predstvaljena 20. oktobra 2020. godine.

Na igri će raditi originalna ekipa koja je napravila i prvu igru iz 1994. godine, a osim toga, za sada, nema drugih detalja.

Intellivision Amico konzola je najavljena prošle godine. Plan je da sa njom dođe i gomila remasterovanih starih klasika, ali i mnogo novih igara.

Sa cenom od samo 150 dolara, ideja proizvođača je da “gađa” manje zahtevne korisnike, koji su pre svega ljubitelji retro igara, kao i one koji bi želeli da se igraju na kauču sa prijateljima kao nekada, a ne putem interneta.

Ova zamisao je lepa, ali nam ostaje nada da to u praksi neće značiti da niko neće moći da igra novog Jima, ako potencijalno propadne prodaja konzole…

Izvor: B92,play.co.rs

Danas objavljeno

Koliko RAM-a imate, a koliko vam je stvarno potrebno?

V.R.

Dogecoin: Uspon “smiješne” kriptovalute

V.R.

The Lord of the Rings biće najskuplja TV serija u istoriji

V.R.

Ostavite komentar