Povratak korijenima: Kultna igra se vraća se u godini svog jubileja - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Povratak korijenima: Kultna igra se vraća se u godini svog jubileja

Trkačkih igara ima od kad je sveta i veka, raznih tipova, imena i kvaliteta, ali da se ne lažemo, kada pomislimo na “trkačine”, prosto nam je u 90 odsto slučajeva prva asocijacija Need For Speed serijal.

Za razliku od legendarnih NFS igara iz prošle decenije, u ovoj je NFS uglavnom zakazao što se tiče kvaliteta. To se odrazilo i u broju igara, koje su sve češće preskakale godine.

Poslednja igra Need for Speed Payback, iz 2017. godine, bila je poprilično razočarenje za publiku, pa je napravljena skoro trogodišnja pauza. Ipak, EA nam javalja da se NFS vraća!

Ove godine Need For Speed slavi 25 godina postojanja i zbog kažu da im je veoma važno da se vrate “korenima” i da sagledaju šta NFS predstavlja za njih, ali i pre svega šta NFS predstavlja fanovima.

I zato kažu da i pored toga što sa lepim uspomenama gledaju u prošlost, žele da isto tako ambiciozno gledaju u budućnost i donesu nove igre u serijalu na koje će da budu ponosi i koje će igrači da vole.

Osim informacije da novi NFS stiže kasnije ove godine, drugih za sada nema, tako da nam ostaje da sačekamo neku zvanučnu najavu u vidu trejlera, i da se nadamo da ćemo dobiti kvalitetnu igru, bez previše mikrotransakcija.

Izvor: B92,play.co.rs

Danas objavljeno

Robot koji je htio da uništi čovječanstvo dobija “porodicu”: Stižu novi modeli

D

Brojevi telefona prodaju se za 20 dolara

D

Kina gradi 30 povezanih 5G fabrika do 2023.

D

Ostavite komentar