Povratak Heder Loklir - u mini haljini na premijeri filma - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Povratak Heder Loklir – u mini haljini na premijeri filma

Nakon višegodišnje glumačke pauze, zvezda serija “Dinastija” i “Merlouza Plejsa”, ponovo je na malim ekranima i to u jenodm televizijskom filmu.

Sinoć je u Los Anđelesu održana premijera filma “Don’t Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story”, a svakako odoba večeri je bila Heder Loklir (60).

Iako se gugo vremena pisalo o njenom privatnom životu, porocima i plastičnim operacijama, moramo priznati da je Heder sinoć blistala na crvenom tepihu.

Nasmejana i vedra, glumica se opredelila za mini haljinu, zlatnih, zelenih i žutih nijansi i samouvereno je pozirala fotreporterima.

Podsetimo, u jednom intervjuu, glumica je rekla da je bila uplašena i nesigurna da se vrati na set: “Najveći izazov mi je bio taj što sam bila preplašena zbog svega”, otkrila je Loklir dodajući kako joj je najteža scena, u kojoj saznaje da joj je suprug preminuo, snimana već drugog dana.

Kako bi se što bolje pripremila za sve, našla se sa stvarnom Kristin Karlson, po kojoj je film i snimljen, i zatražila od nje savet.

Foto: Profimedia

Takođe, sudeći po novadima iz stranih medija Heder trenutno uživa sa svojim verenikom Krisom Hejserom koga zna još od tinejdžerskih dana: “Mišljenja sam da je on moj čovek bez obzira da li smo venčani ili ne. Zajedno smo, podržavamo jedno drugo i volimo se”, rekla je nedavno za “Pipl”.

I što se tiče godina komenatrisala je da “bez obzira što ima 60, oseća se mladom”.

Danas objavljeno

Ovo drvo je uhapšeno prije više od jednog vijeka i još izdržava kaznu?!

Vanja A

U neobičnoj odori došao na dodjelu diploma: “Dovoljno sam potrošio na studije”

Vanja A

Mačka se zavukla u kamin pa transformacijom nasmijala ljude do suza

Vanja A

Ostavite komentar