Potvrđeno: Uhapšeni osumnjičeni za trostruko ubistvo u Glođanu - BIGportal.ba
Region Vijesti

Potvrđeno: Uhapšeni osumnjičeni za trostruko ubistvo u Glođanu

Glavni tužilac tužilaštva u Peći Agim Kurmehaj potvrdio je hapšenje tri osobe, osumnjičene za trostruko ubistvo u oružanom napadu na autobus kod Dečana.

Uhapšenima je tužilaštvo odredilo pritvor od 48 sati, rekao je Kurmehaj na vanrednoj konferenciji za medije i zamolio za razumevanje zbog toga što ne može da iznosi druge detalje zbog osetljivosti istrage i samog slučaja, prenosi RTS.

Mediji na albanskom su ranije preneli da su uhapšeni H. Mehmetaj i njegova dva sina iz Glođana.

Iz porodice uhapšenih su prethodno krivili ubijenog vozača autobusa da je odgovoran za samoubistvo njihove 20-godišnje ćerke, odnosno sestre, u junu prošle godine.

Pored vozača autobusa Ganija Ðokaja, ubijena su i dva učenika iz Glođana.

Haradinaj: “Pravda će stići svakoga”

Predsednik Alijanse za budućnost Кosova Ramuš Haradinaj pozdravio je hapšenje troje osumnjičenih u vezi sa trostrukim ubistvom u Glođanu 26. novembra.

Haradinaj je na Fejsbuku poručio da je to jasna poruka da će pravda stići do svakoga.

“Pozdravljam hapšenje osumnjičenih za zločin koji se pre nekoliko nedelja dogodio u Glođanu. Ovo je jasna poruka da iza zločina niko ne može da se sakrije i da će pravda stići do svakoga. Čestitam organima reda i pravosuđa na intenzivnom radu u rasvetljavanju slučaja koji nas je sve šokirao”, naveo je Haradinaj.

Izvor: B92

Danas objavljeno

U saobraćajkama u Srpskoj za 7 mjeseci poginule 54 osobe

M.

Danas u Pragu neformalni Samit EU

M.

Svijet najbliži nuklearnom Armagedonu od kubanske krize

M.

Ostavite komentar