Potvrđena veza: Njemačka glumica u ljubavnom zanosu sa Zverevim - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Potvrđena veza: Njemačka glumica u ljubavnom zanosu sa Zverevim

Nemački “Bild” objavio je pre nekoliko dana da teniser Aleksandar Zverev ima novu devojku, i to glumicu Sofiju Tomalu. Ona je sad to i potvrdila.

Kako su pisali nemački mediji, Sofija Tomala je bila u Indijan Velsu da bude uz Zvereva, ali se vratila šestog oktobra u Berlin da proslavi 32. rođendan.

Ona je sada objavila fotografiju sa Zverevim, sa plaže, dok su u ljubavnom zanosu, a da njihovu vezu više niko ne dovodi u pitanje postarala se time što je Zvereva i tagovala na fotografiji, u slučaju da još ima onih koji ne bi bili sigurni da je sa njom on.

Sofija Tomala i Aleksandar Zverev se poznaju već četiri godine, preko zajedničkih prijatelja, a romansa je započela nedavno, posle jedne TV emisije, u kojoj su zajedno bili gosti.

Zverev je inače proteklih nedelja u jeku skandala jer ga je bivša devojka, RUskinja Olga Šaripova optužila za zlostavljanje, dok je njegova bivša devojka, koja mu je rodila ćerku Maju (a koju je ostavio dok je još bila u drugom stanju), Brenda Patea, rekla da ne želi nikada više da čuje za njega, niti da zajedno sa njim odgaja dete.

Zverev nije prvi poznati sportista sa kojim je u vezi, jer je pre njega bila u vezi sa nemačkim golmanom Lorisom Karijusom, sa kojim je prekinula ovog leta, kada je on odmor na Mikonosu proveo sa argentinskim modelom.

Danas objavljeno

Definicija mode i luksuza: Giorgio Armani “One Night Only” revija u Dubaiju

Vanja A

Šta uraditi u situaciji kada vaš suprug razgovara sa drugom ženom, a vama to smeta?

Vanja A

Zlatni retriver oborio Guinness svjetski rekord za najviše teniskih loptica u ustima

Vanja A

Ostavite komentar