Potvrđen dizajn kamera Nokia 7.2 telefona - BIGportal.ba
Uncategorized

Potvrđen dizajn kamera Nokia 7.2 telefona

Ovog mjeseca smo imali priliku da vidimo nekoliko procurelih informacija o Nokia 7.2 telefonu, a ovo uključuje sertifikate, rendere i benchmarking rezultate.

Najnovije informacije stižu od strane Joachima Kussa, šefa komunikacija za Zeiss Group – koji je kamera partner za Nokiju.

Objava u tvitu, kao i prateći sadržaj u okviru tvita, su podeljeni u brifingu sa medijnima, ali očigledno nisu bili planirani da budu obelodnjeni u ovom trenutku pa su brzo sklonjeni. Međutim, ovo nije sprečilo korisnike interneta da kreiraju screenshotove i podele objavljeni sadržaj.

Fotografije potvrđuju prethodno procurele slike Nokia 7.2 telefona uživo, kao i neke druge rendere. Nokia 7.2 će imati sistem sa tri kamere na poleđini, koji čine 48MP glavna kamera, ultraširoki senzor i depth senzor. Kamera modul je okrugao i izdignut, što će omogućiti lako detektovanje senzora ostiska prsta na poleđini.

Telefon bi trebalo da ima Snapdragon 710 čipset i 6GB RAM-a, kao i 6.2-inčni ekran sa FHD+ rezolucijom i 3500mAh bateriju. Nokia 7.2 se očekuje tokom IFA sajma narednog meseca.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Adele o novom partneru: Nikad nisam bila ovako zaljubljena

Vanja A

Tjestenina od ricotte i špinata

Vanja A

Još jedan Portugalac u dresu Vulvsa

Zeljka

Ostavite komentar