Potvrđen dizajn i boje za Lenovo Legion 2 Pro - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Potvrđen dizajn i boje za Lenovo Legion 2 Pro

Lenovo Legion 2 Pro gejming telefon će biti predstavljen sutra (8. aprila), a već smo imali neke tizere i fotografije koje uređaj prikazuju uživo. Sada je Lenovo objavio nove zvanične tizere koji potvrđuju dizajn telefona.

Novi posteri potvrđuju da će Legion 2 Pro imati bar dve opcije boja, a Lenovo je potvrdio i postojanje tastera za bolje gejming iskustvo.

Pored toga, telefon će implementirati narednu generaciju hlađenja, sa boljim ternalnim dizajnom. To će kompaniji Lenovo omogućiti da koristi horizontalnu bateriju sa dve ćelije i sistem hlađenja koji optimizuje odvođenje toplote, što  će dovesti do poboljšanih performansi.

Potvrđen dizajn i boje za Lenovo Legion 2 Pro

Takođe, Lenovo Legion 2 Pro će imati dva prednja zvučnika i linearni motor po dvostrukoj X osi. Lenovo nije objavio kompletne specifikacije telefona, ali glasine od ranije ukazuju na Snapdragon 888 chip, 6.92-inčni 144Hz FullHD+ AMOLED ekran i 5500mAh bateriju sa podrškom za 90W punjenje.

lenovo2_114.jpg

Na polju kamera će se isticati 44MP pop-up selfi kamera, smeštena u okvir sa strane, dok će se na poleđini naći 64MP glavna kamera.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Kinezi prvi započeli proizvodnju 232-slojne 3D NAND memorije, prije zvučnih imena kao što su Samsung, SK Hynix i Micron

Vanja A

Istražuju se tvrdnje o curenju telefonskih brojeva WhatsApp korisnika

Vanja A

Apple testira jedan od bitnih noviteta za iOS

Vanja A

Ostavite komentar