Potresna slika iz bolnice: Berguzar Korel uznemirila javnost, da li je malena Leyla dobro? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Potresna slika iz bolnice: Berguzar Korel uznemirila javnost, da li je malena Leyla dobro?

Slavilo se krajem prošle sedmice na Bosforu. Berguzar Korel, čuvena Šeherezada, na svijet je donijela treće dijete, ovog puta djevojčicu koja se, kao što su njeni roditelji još ljetos odlučili, zove Leyla.

Jedna od najpopularnijih turskih glumica ime je odabrala još tokom prethodne trudnoće, kada je bila ubeđena da će roditi kćerku. Pošto sve do porođaja nije željela da zna spol djeteta, iznenadila se kada je shvatila će morati da potraži drugo rješenje. Tada je dobila drugog sina Hana, a Leyla je stigla iz trećeg pokušaja.

– Došla je u pravom trenutku… Čim je prvi put otvorila oči i pogledala u život, shvatila sam da od sada neće baš sve biti pod mojom kontrolom – napisala je pored fotografije iz porodilišta.

‒ Kao da sam istrčala dug i naporan maraton… Malo sam umorna, malo zabrinuta, vrlo zbunjena i jako srećna. Hvala nebesima, i Leyla i ja smo dobrog zdravlja. Želim svima da zahvalim na lijepim željama, molitvama i porukama. To nam je davalo snagu. Hvala vam za život. Za sve – napisala je emotivna, liepa Šeherezada.

Izvor: Hellomagazine.rs

Danas objavljeno

Nekoliko prednosti odrastanja djece uz kućne ljubimce

Vanja A

Otac princeze Charlene progovorio o njenom zdravstvenom stanju

Vanja A

Tinejdžer tužio auto školu jer je pao na vozačkom ispitu!

Vanja A

Ostavite komentar