Potresna ispovijest Seke Aleksić: "Djeca u školi su bila brutalna" - BIGportal.ba
Ex Yu

Potresna ispovijest Seke Aleksić: “Djeca u školi su bila brutalna”

Pevačica je otkrila da je prolazila kroz veoma teške periode u detinjstvu

Pevačica Seka Aleksić stekla je ogromnu popularnost i slavu, a iza sebe ima brojne hitove koji su obeležili njenu karijeru. Uživa u skladnom braku sa Veljkom Piljikićem već duži niz godina, ali njen život bio je daleko od idealnog. Naime, ona je bila svedok porodičnog nasilja, koji je na nju ostavio neizbrisiv trag:

Tata mi je sada pokojni i on je bio dobar čovek, ali postoje stvari koje su se desile i koje ne mogu da se izbrišu. Ja sam mu sve oprostila. On je voleo da popije i bio je u stanju sve što zaradi da daje deci koja nemaju, da čašćava sve moguće ljude. Proradila bi mu ljubomora i imao je zbog toga probleme sa mojom majkom, ona je najviše stradala, dobijala je batine. Bilo je više situacija kad smo ih brat i ja razdvajali, ona sada ima ožiljke po licu od tog perioda. Razvela se zbog toga i ja je razumem, to ne treba niko da preživljava. Posle toga otac odlazi u inostranstvo da radi i mi se nismo čuli jedno pet-šest godina. Ja sam odrasla uz očuha Milana, kojeg mnogo volim i koji nas je gledao kao svoju decu. Išao je u nadnicu da bi meni zaradio za autobusku mesečnu kartu, da bih išla u školu” – izjavila je u emisiji “Preživeli” na K1 televiziji.

Iz Zvornika su se preselili u Banju Koviljaču, kada je Seka imala svega šest godina. U tom periodu jako su teško živeli:

– Jako smo teško živeli, bili smo u izbeglučkom smeštaju, posle smo otišli da živimo u jednu školsku staru kuću. Nismo imali kupatilo, već smo se kupali kod komšija. Došli smo bukvalno u tome što smo obučeni, bez ičega – započela je priču pevačica, pa otkrila da je bila žrtva vršnjačkog nasilja:

– Deca su bila brutalna prema meni. Ismevali su me zbog jekavice, zbog pocepane obuće, zbog toga što nosim istu majicu. Bilo je strašno surovo, plakala sam danima, ali nisam želela ništa da kažem majci, jer nisam želela da joj pogoršavam već jako tešku situaciju. Posebno kad su saznali da mi je majka muslimanka, imala sam razna podmetanja. Gurali su me, pljuvali, cepali mi majicu, ali to mi je pomoglo kroz život. Zahvaljujem se svima što su bili takvi prema meni, jer danas ne bih bila ovo što jesam.

Kako kaže, majka nije bila za to da se Seka bavi pevanjem, dok ju je očuh podržavao:

– Mama mi nije dozvoljavala da pevam, bežala sam od kuće, a očuh mi je pomagao da ostvarim svoje snove. Počela sam da pevam sa 14 godina i išla krijući na žurke, on mi je pomagao da to sakrijemo od mame. Međutim ona je saznala i samo se pojavila jednom u klubu, a ja sam se skamenila kad sam je videla i ispustila mikrofon. Kad sam joj objasnila da je to moj san i pokazala da sam samo za to veče zaradila pet puta više nego ona u nadnici od jutra do mraka, malo je popustila. Od toga smo kupili zamrzivač, i tako je to krenulo –ispričala je Seka Aleksić u pomenutoj emisiji.

Danas objavljeno

Nakon vrijeđanja Borjana, napali i njegovu suprugu: Ona objavila užasne poruke

Zeljka

Luksuzna jahta i kumovi milijarderi

Vanja A

“Teško joj se neko dopadne”

Vanja A

Ostavite komentar