Potresna ispovijest Marka Bulata o bratu Igoru, koji je preminuo nakon teške bolesti - BIGportal.ba
Ex Yu

Potresna ispovijest Marka Bulata o bratu Igoru, koji je preminuo nakon teške bolesti

Marko je utjehu pronašao u svojoj porodici, a najviše djeci koja mu daju snagu da nastavi dalje

OVA godina je za našeg poznatog pevača Marka Bulata bila izuzetno teška, a mnogobrojne kolege, prijatelji i njegovi najbliži saosećali su se sa bolom koji će zauvek ostaviti trag na njegovoj duši. Posle duge i teške bolesti, njegov brat Igor Bulat izgubio je borbu, a njegov odlazak im je zauvek promenio živote.

Marko je utehu pronašao u svojoj porodici, a najviše deci koja mu daju snagu da nastavi dalje.

– Bila je teška godina privatno. Bilo je lepih momenata, ali su u senci ostali ovi sivi. Jedan gubitak i jedan dobitak. Borim se sa tim najtežim gubitkom, ali to je prihvatanje realnosti, život ide dalje, šta da radim… Postoji nešto što zauvek ostavi trag u nama, a to ne možemo da promenimo – rekao je Bulat za Pink.

Evocirao je i uspomene iz vremena koje je provodio sa svojim bratom, a najvše se seća perioda kada je bio dete, a jedva je smogao snage da o tome govori.

– Setim se detinjstva sa njim, tada smo najviše provodili vremena, bili smo stalno zajedno. Posle sam se ja oženio prvi put, bio sam mlad, imao sam 25 godina, kasnije se on oženio, pa je svako imao neki svoj put – priseća se pevač.

Bulata je ponovo obuzela tuga zbog svih momenata kojih se prisetio, pa je ukratko objasnio da još uvek nije spreman da priča o pojedinostima koje ga vezuju za brata.

– Ne bih voleo da odgovaram na takva pitanja, naravno da mi je teško i taj gubitak koji sam doživeo ostavio je traga i na mene i na moju porodicu- rekao je Marko.

Posle teških životnih momenata Marko ima samo jednu želju, a to je da njegova porodica bude zdrava, a kako je i sam istakao, ne pravi planove za budućnost već uživa u svim čarima koje mu pruža porodična idila i njegov kutak sreće.

– Nemam nekih planova za budućnost, radujem se svojoj deci, porodici, želim samo da budemo zdravi i to je sve – izjavio je Bulat.

Izvor: Novosti/Pink

Danas objavljeno

Preminuo Saša Zalepugin – legenda i uzor generacijama

Zeljka

Ovo niste imali priliku često da vidite: Zajednički snimak Tome i Silvane

Zeljka

Poslije samo deset dana: Operisana beba Bojana Leksingtona

Zeljka

Ostavite komentar