Potresan oproštaj Miška Ražnatovića od Jelovca - BIGportal.ba
Košarka Sport

Potresan oproštaj Miška Ražnatovića od Jelovca

Stevan Jelovac preminuo je u 32. godini od posledica moždanog udara koji je pretrpeo 14. novembra.

Od momenta objave te vesti stiglo je pregršt oproštajnih poruka i izjava saučešća, a među njima se istakao i poznati agent Miodrag Ražnatović.

On je bio menadžer Jelovca punih 13 godina i vrlo dobro ga je poznavao, te se potresnim rečima oprostio od srpskog košarkaša.

“Kada se ovakve ružne i nepravedne stvari dogode, ljudi su skloni da govore najlepše o osobi, koja nas je napustila, možda iz reda, možda iz običaja.

Ne spadam u takve, i ovo što ću napisati o Stevanu, koji nas je napustio je slika momka i igraca kojeg sam ja znao.

Zastupao sam mnoge lošije i mnoge bolje igrače od njega. Međutim, nikada nikog takve dobrote. Stevan je jedini, koji je i pored toga što je bio u tridesetima i skoro 13 godina sa mnom, mi stalno persirao, iako sam se strašno bunio protiv toga. I pored ljutnje i kritike, nije odstupao od navike da pri svakom dolasku u kancelariju donese flašu žestokog pića. Svaki dolazak iz Novog Sada u Beograd da me poseti se završavao i obilaskom mojih roditelja, u čijem stanu je ziveo, dok je igrao u Beogradu. Kao i u vreme njegovog boravka u Beogradu, gibanica moje mame ga je strpljivo čekala”.

“Dobrota i plemenitost, koja ga je krasila je bila jedinstvena, i živa sećanja na naše putešestvije kroz Italiju, Tursku, Rusiju, Nemacku, Litvaniju, Spaniju, Japan, Grcku… sada bude bolna i teska osećanja.

Ja ne spadam u osobe koje će sada napisati RIP, niti pak u one, koji ce pokazati kolika me tuga obuzima dok ovo pišem, jer je moja bol zbog njegovog odlaska zanemarljiva u odnosu na ono što sada prolazi njegova porodica.

S druge strane, ja sam sigurno neko ko će naći način da uspomena na Stevana, kao vrhunskog košarkaša i neverovatnu osobu traje zauvek”, napisao je Ražnatović na Instagramu.

Jelovac je karijeru počeo u Vizuri, potom igrao u Megi i Crvenoj zvezdi, a potom godinama u inostranstvu.

Danas objavljeno

Beretini izborio megdan sa Nadalom

Zeljka

Juve i Fiorentina se dogovorili – 75 miliona za Vlahovića

Zeljka

Nadal odgovorio Šapovalovu: To nije istina

Zeljka

Ostavite komentar