Potraga za Veselinom Mićevićem: Udaljio se u nepoznatom pravcu - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Potraga za Veselinom Mićevićem: Udaljio se u nepoznatom pravcu

Policajci Policijske uprave Trebinje preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska Veselina Mićevića koji se prije dva dana sa vlastitim putničkim automobilom marke golf, crvene boje udaljio od porodične kuće u nepoznatom pravcu, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

“Policijskoj stanici Nevesinje, 04.11.2021. godine, prijavljeno je da se navedena osoba 03.11.2021. godine, oko 11 časova, udaljila ispred porodične kuće u ul. Nemanjića bb, opština Nevesinje. Odmah po zaprimanju prijave policajci policijske stanice Nevesinje zajedno sa rodbinom izvršili su pretragu terena u mjestu Udrežnje, zaseok Kula, gdje porodica Mićević posjeduje porodično imanje i staru porodičnu kuću, te je tom prilikom pronađeno vozilo”, navodi se u saopštenju.

Veselin Mićević je visine oko 190 cm, težine oko 130 kg, plavih očiju i sijede kratke kose. Prilikom odlaska od kuće na sebi je imao crnu jaknu ispod koje se nalazila siva majica kratkih rukava, farmerice plave boje, a na nogama je imao crne patike.

Policijska uprava Trebinje apeluje svim građanima ukoliko vide nestalu osobu ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona “122”.

NN

Danas objavljeno

Putin unaprijedio Kadirova

M.

Opozicija predala zahtjev za ponovno brojanje za predsjednika RS

M.

Vladajuća koalicija se sastala u Banjaluci

M.

Ostavite komentar