19. Septembra 2020.

Potjera trajala satima: U podgoričkom naselju uhvaćen vuk

Big Portal

Agenciji Beta je u policiji potvrđeno da su pripadnici šinterske službe uhvatili divlju životinju koja je prethodno par sati lutala gusto naseljenim delom grada, ulazila ljudima u dvorišta.

“Deca su se sa drugarima igrala u dvorištu, kada je jedan od njih uzviknuo da je u dvorištu pas. Pogledao sam i shvatio da je reč o vuku”, kazao je Beti jedan od meštana, otac petogodišnjaka, koji je želeo anonimnost.

On je isterao vuka iz dvorišta i nije bio iznenađen prisutvom divlje životinje, jer je u tom podgoričkom naselju u zatočeništvu čopor vukova.

Oni se svakodnevno “oglase” neprijatnim zavijanjem u posle podnevnim satima, kada je vreme hranjenja i podsete naviknute meštane na svoje prisustvo.

Meštanin Aco Novović godinama neovlašćeno na svom imanju drži više od 20 vukova. Nadležni mu nikada nisu to dozvolili, ali nisu ništa preduzeli po tom pitanju, objavili su ranije podgorički mediji.

Stanovnici Tološa su godinma tražili od nadležnih da nešto preduzmu protiv nezakonitog držanja divljih životinja u gusto naseljenom gradskom naselju.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare