Potencijalni Džejms Bond dobio podršku Krejgovih fanova - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Potencijalni Džejms Bond dobio podršku Krejgovih fanova

Glumac Danijel Krejg krajem 2019. godine izjavio je kako će prestati da glumi Džejmsa Bonda jer je došlo vrijeme da ga naslijedi neko mlađi i iskusniji. Od tada spominje se nekoliko imena, a Krejgovi fanovi “navijaju” za Redžija-Džona Pejdža.

Britanski glumac Redži-Džon Pejdž sponenuo je kako bi mogao biti dobar kandidat za naslednika glumca Danijela Krejga, u ulozi Džejmsa Bonda, prenosi “Daily Mail”

Nakon uloge Simona Baseta, vojvode od Hejstingsa, u američkoj seriji “Bridgerton” mladi glumac osvojio je simpatije gledalaca širom sveta, kao i Krejgovih fanova koji “navijaju” za njega u trci za novog Bonda.

Mnogi su počeli da se klade ko će biti Krejgov naslednik, jer su se spominjala mnoga imena poput Idrisa Elbe, Toma Hardija, Ričarda Medena, Harija Stajlsa. U trku za ulogu Bonda učestvuje i Lasana Lanč, koja glumi u poslednjem nastavku “No time to die”.

Producentkinja filma o najpoznatijem tajnom agentu Barbara Brokoli rekla je kako u toj ulozi ne može zamisliti nikoga osim Danijela Krejga, ali je naglasila kako se u potrazi za pravom osobom neće ograničavati na tradicionalne glumce, kao što je to bilo do sada.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Pjevač Aron Karter ostavio vjerenicu sedam dana nakon što mu je rodila dijete

Vanja A

Ed Sheeran i Elton John zajedno u novoj prazničnoj pjesmi

Vanja A

Muž zasadio šumu u obliku gitare za svoju pokojnu ženu!

Vanja A

Ostavite komentar