Postignut dogovor za sjednicu SM - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Postignut dogovor za sjednicu SM

Predsjedavajući Savjeta ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić zakazao je za ponedjeljak (10. jun) sjednicu na kojoj će, između ostalog, biti razmatrana informacija o aktivnostima koje se preduzimaju na projektu “Izgradnja autoputa/brze ceste Sarajevo – Beograd – Sarajevo”. Kako BN TV saznaje postoji saglasnost za održavanje ove sjednice na kojoj…

Predsjedavajući Savjeta ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić zakazao je za ponedjeljak (10. jun) sjednicu na kojoj će, između ostalog, biti razmatrana informacija o aktivnostima koje se preduzimaju na projektu “Izgradnja autoputa/brze ceste Sarajevo – Beograd – Sarajevo”.

Kako BN TV saznaje postoji saglasnost za održavanje ove sjednice na kojoj će se pojaviti i ministri iz HDZ-a.

Podsjetimo da je posljednja sjednica Savjeta ministara Bih održana početkom aprila i da je do zastoja došlo jer se na sjednicama nisu pojavljivali ministr iz HDZ-a.

Po jednima radilo se o blokadi sjednica zbog neformiranja novog Savjeta ministara BiH, dok su ministri iz HDZ to pravdali propustima do kojih je, kako su objašnjavali, dolazilo kod zakazivanja sjednica Savjeta ministara BiH.

BN TV

Danas objavljeno

“Bolje da odem časno i dostojanstveno nego da budem poltron i lomljiv”

M.

Uhapšena još dva muškarca zbog ubistva Đokića

M.

Kod Okučana poginule tri osobe u sudaru

M.

Ostavite komentar