21. Oktobra 2021.

Postavljanjem karoserije R34 Skylinea na šasiju R35 GT-R-a dobija se umjetničko djelo (VIDEO)

Big Portal

Jedan YouTuber je u misiji (re)kreiranja upravo tog modela.

Prvi R34 Nissan Skyline je sišao s proizvodne linije 1999. U naredne tri godine, japanski proizvođač ih je proizveo oko 12.000, dok ih u SAD danas ima manje od 100.

Međutim, to će se promeniti, jer će 2024. biti prva godina kada će R34 Skyline iz 1999. biti legalan u Sjedinjenim Državama.

Do tada, entuzijasti moraju da pronađu kreativne načine da uživaju u svom omiljenom ali zabranjenom „JDM voću“. Neki R34 su „kalemljeni“ R33 modelima, dok je jedan YouTuber odlučio da zauzme suprotan kurs.

On je nabavio R35 GT-R, koji je bio namenjen za otpad. Takođe je pronašao R34 iste sudbine. Kombinacijom ova dva vozila, biće kreiran jedan od najpoželjnijih automobila preko „velike bare“.

Projekat je dokumentovan kroz 12 različitih video klipova, ali ovaj pred nama je najbolji do sada. U ovoj epizodi R35 dobija nazad sklop menjača i diferencijala, uz prednja krila i prednji odbojnik s R34.

Reći da izgleda dobro je čisto potcenjivanje. Projekat je zaista ozbiljan i gigantski, jer su oba automobila u jednom momentu doslovno bila presečena napola. Sada, kada je R35 šasija odgovarajućih gabarita, samo je pitanje momenta pre nego što obuče „seksi“ Skyline „odelo“.

Kris Stajnbaher, čovek koji stoji iza projekta, poznat je po uspešnim kreacijama poput ove.

Vrelegume.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare