Postavila skrivene kamere pa ostala u šoku kad je vidjela šta joj muž radi - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Postavila skrivene kamere pa ostala u šoku kad je vidjela šta joj muž radi

MUŠKARAC u Michiganu nedavno je dobio iznenađujuće blagu zatvorsku kaznu nakon što je proglašen krivim da je u više navrata ženi ubacio velike doze tableta za spavanje u kafu. Therese Kozlowski zatražila je razvod od svog supruga u junu 2018. godine, no nastavili su živjeti u istoj kući. Zapravo, on…

MUŠKARAC u Michiganu nedavno je dobio iznenađujuće blagu zatvorsku kaznu nakon što je proglašen krivim da je u više navrata ženi ubacio velike doze tableta za spavanje u kafu.

Therese Kozlowski zatražila je razvod od svog supruga u junu 2018. godine, no nastavili su živjeti u istoj kući. Zapravo, on joj je pripremao kafu svaki dan, što je koristio kao priliku da joj unutra kafe ubacuje opasne doze difenhidramina, antihistaminika koji se uglavnom koristi za liječenje alergija i nesanice.

Naravno, Theresa je to saznala tek nakon što je postala sumnjičava, zbog čega je postavila skrivene kamere po kući da vidi što Brian smjera. Na šokantnoj snimci koja se pojavila na društvenim mrežama vidi se muškarac koji drobi nekoliko tableta i ubacuje ih u kafu svoje žene.

Therese se odselila i obavijestila svog advokata za razvod o otkriću čim je vidjela na snimci Briana kako miješa pilule s kafom. Policija je uspjela zaplijeniti posljednju kafu koju je napravio za nju i otkrili su da je sadržavala 127 mililitara difenhidramina, vrijednosti oko osam tableta. Žena je rekla da je postala sumnjičava kad je iskusila čudne simptome nakon suprugove kafe, poput umora, mučnine i zamagljenog vida.

Danas objavljeno

Poznata glumica proslavila 50. rođendan

Vanja A

Feng Shui biljke za dobru energiju

Vanja A

Kim Kardašijan snimila uputstvo kako staviti maramice u kutiju pa postala meta ismijavanja

Vanja A

Ostavite komentar