Postani dio Vatrogasno- spasilačke brigade Banjaluka - BIGportal.ba
Banja Luka

Postani dio Vatrogasno- spasilačke brigade Banjaluka

Postani dio Profеsionalnе vatrogasno-spasilačkе brigadе Banjaluka i prijavi se na konkurs za prijem pripravnika vatrogasca u radni odnos koji je otvoren do 17. februara.

Komandant Vatrogasne brigade Mirosav Malinić je rekao da je biti vatrogasac velika čast i velika odgovornost.

Pozivam sve mlade da se prijave na konkurs za profesionalnog vatrogasca Vatrogasno – spasiličke brigade grada Banjaluka. Smatram da je velika čast i odgovornost biti pripadnik naše brigade jer se radi o spašavanju ljudskih života i materijalnih dobara. Svaki spašeni ljudski život je neprovcjenjljiv – poručio je Malinić.

Pripravnik vatrogasac će u toku pripravničkog staža sticati iskustvo u Odsjeku za poslove civilne zaštite i profesionalne teritorijalno vatrogasno-spasilačke jedinice radi sticanja uslova za polaganje stručnog ispita za vatrogasca, prenosi Srpskainfo.

https://www.facebook.com/watch/?v=459007035875296&t=0

Uz ispunjavanje opštih uslova, potrebno je da kandidati ispune posebne uslove propisane zakonskim odredbama, poput onih da nisu stariji od 25 godina, da imaju položen vozački ispit „B“ kategorije i dr.

Prijave na Javni konkurs dostavljaju se lično u Prijemnoj kancelariji Gradske uprave, ili putem pošte, na adresu: Gradska uprava Grada Banjaluka – Odsjek za razvoj lokalne samouprave i upravljanje ljudskim resursima, Trg srpskih vladara br. 1, Banjaluka. Informacije u vezi sa konkursom mogu se dobiti u ovm odsjeku putem telefona broj: 051/244-573.

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije za 12.decembar 2022. godine

Vanja A

Svaki vikend do polovine januara: Obustava saobraćaja zbog “Banjalučke zime”

M.

“Vidljivo poboljšanje grijanja”

M.

Ostavite komentar