25. Marta 2020.

“Postaje pomalo haotično, fudbaler može da se oporavi za 48 sati”

Big Portal

Vezista Sevilje bio je gost na radiju poznatog španskog lista “Marka”.

Povremeni srpski reprezentativac pričao je o stanju u Španiji, Srbiji, Kini, povratku na teren, smanjenju plate…

Ako fudbaler dobro jede i odmara se, može biti potpuno oporavljen za 48 sati i spreman za meč. Imamo jaku ekipu. Svi moji igrači će vam reći isto, za nas ne postoji problem. Najvažnije je zdravlje. Mi smo fudbaleri i mi želimo da igramo fudbal. U junu, julu… Prvo moramo da rešimo sve vezano za zdravlje i tek onda možemo da se vratimo takmičenjima“, rekao je Gudelj o povratku na teren i nastavku sezone.

Gudelj se trenutno nalazi u Španiji, ali je komentarisao i situaciju u Srbiji.

Pratimo uputstva i ne želimo po ceo dan da slušamo priče u virusu. U Srbiji postaje pomalo haotično. U Španiji su nam rekli da ostanemo kod kuće čitav dan. U Srbiji to još nije slučaj. Trenutno sam sa porodicom i imam veliko dvorište gde mogu da treniram. Treniram sa porodicom, što svi volimo zajedno da radimo i prve nedelje sam već kupio nekoliko mašina i sprava za vežbanje“, objašnjava vezista.

Pričao je i o Kini, gde je igrao.

Pričao sam sa Kanavarom, koji je još kod kuće, ali tamo sve napreduje. Kina pomaže Srbiji i ostalim zemljama u Evropi, pošto oni već znaju kako da se nose sa virusom“, zaključuje povremeni srpski reprezentativac.

Šta misli o smanjenju plata igračima?

Čudna je to tema za mene, pošto nam iz kluba još ništa nisu javili. Ako liga i klubovi ne zarađuju novac od televizijskih prenosa, logično je da traže rešenja kako bi ekonomski udar bio što blaži“, smatra Gudelj.

Šta misli o igranju bez publike?

Želimo da igramo pred navijačima jer je to poenta sporta. Ako odluče da je najbolje da se igra bez navijača, svi ćemo to prihvatiti. Prvo moramo psihički da se pripremimo za to

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare