Post na Instagramu koji su Hari i Megan morali da izbrišu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Post na Instagramu koji su Hari i Megan morali da izbrišu

Koliko vam se puta dosad desilo da ste sekund nakon šerovanja neke slike ili statusa na društvenim mrežama shvatili da ste pogriješili i da ćete, ukoliko vam smeta ta vrsta blama, na neki način morati da se ispravite.

Twitter je za ovakve situacije baš nemilosrdan pa vam je manje-više najbolja opcija da tvit jednostavno izbrišete i napišete ponovo, Facebook ima to čuveno edit dugme koje nažalost pokazuje i edit istoriju, a Instagram je, kao i obično, najmiroljubiviji. Na ovoj platformi možeš lagano da izmijeniš caption slike prije nego što bilo ko primijeti ili stigne da skrinšotuje, ali problem nastaje kad skontaš da je izbor slike ono u čemu si pogriješio.

Na ovakve muke očigledno nisu imuni ni nadljudski entiteti poput Megan Markl i princa Harija.

Zvanični Instagram profil popularnog para “Sussex Royal” preživio je mali peh koji nije promakao budnom oku fanova. Više od četiri miliona ljudi već sada prati ovu stranicu koju britanski miljenici koriste da bi promovisali svoje zvanične aktivnosti i taj broj iz dana u dan raste, a ako kampujete na njoj, mogli ste da primijetite da su jedan post izbrisali i okačili ponovo sa izmijenjenom slikom i malom varijacijom u caption-u.

U pitanju je poziv koji su poslali svojim fanovima da, umjesto slanja bebi poklona na njihovu adresu, počnu da novac namijenjen za to uplaćuju na račun jedne od četiri humanitarne organizacije koje rade sa ugroženom djecom. Čitav post sam po sebi ni po čemu nije bio kontroverzan, pa da bi zbog toga bio povučen, ali je neko primijetio da se u posljednjem pasusu jedna ista stvar ponavlja dvaput i da je fotka možda mogla biti bolje izabrana.

Greška je brzo ispravljena, tako da ispod možete vidjeti kako je izgledao stari, a kako novi post, ipak, suština je ostala ista – ne bacajte pare na ulizivanje Megan i Hariju, kad umjesto toga možete da učinite neko zaista dobro djelo.

Noizz

Danas objavljeno

Sandra Bulok o najvećoj traumi u životu

Vanja A

Savršene Instagram fotke ismijala i pokazala kako to zaista izgleda u stvarnosti

Vanja A

50 Cent se rugao Madoni, ona oštro uzvratila

Vanja A

Ostavite komentar