Potrebno:
600 g krompira
1 velika glavica crnog luka
2 kašike pirinča
2 kašike instant sosa od pečuraka
2 kašike kukuruznog brašna
4 čena seckanog belog luka
malo začina
peršunov list
so, biber, ulje
Priprema:
Tepsiju 30×20 cm podmazati uljem. U činiju iseći krompir na listiće, dodati malo začina, peršunov list, biber, ulje, beli luk i kukuruzno brašno. Sve dobro izmešati, pa polovinu ređati u pleh.
U sredinu staviti opran pirinač, luk na krugove i drugu polovinu krompira. U činiji gde je bio krompir dodati 300 ml vode i u nju dodati instant iz kesice sosa od pečuraka, dobro izmešati, pa preliti krompir.
Još malo preliti krompir uljem i peći na 220 stepeni C oko 50 minuta da lepo porumeni.
14. Marta 2020.
Posni krompir preliven sosom od pečuraka ukusan i bez mesa
Podijeli vijest na:
Pretplata
0 Komentara
Najstariji
Povezane vijesti
-
Republika Srpska / BiH
Stručna analiza potvrđuje: Postoji rizik od nove kataklizme u Jablanici
-
Region
Linta: Mora se pokrenuti borba za istinu o stradanju Srba u Hrvatskoj
-
Svijet
Knežević: Bajden nas u pampers pelenama gura u treći svjetski rat
-
Svijet
Katastrofa! Putin ispaljuje nuklearku u Lamanš?!
-
Svijet
Počeo samit G20: Formirana Alijansa za borbu protiv gladi i siromaštva
2
Vijesti
5