19. Marta 2020.

Posna poslastica sa keksom, čokoladom i medom

Big Portal

Potrebno je:
300 g posnog keksa
100 g čokolade
100 g seckanih oraha
150 g žele bombona
150 g posnog margarina
2 kašike meda
100 ml soka po izboru

Preliv:
100 g čokolade
2 kašike ulja

Priprema:
U šerpu istopiti margarin, dodati med i čokoladu. U polomljen keks dodati seckane orahe, sok i istopljenu čokoladu. Može se dodati i ekstrat ruma po želj.
Sve dobro izmešati i sipati u pleh koji ste obložili folijom. Dobro pritisnuti kašikom.

Ostaviti 2-3 sata u frižider da se stegne. Preliti čokoladom i odozgo posuti seckanim bombonama i orasima.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare