Potrebno je:
300 g posnog keksa
100 g čokolade
100 g seckanih oraha
150 g žele bombona
150 g posnog margarina
2 kašike meda
100 ml soka po izboru
Preliv:
100 g čokolade
2 kašike ulja
Priprema:
U šerpu istopiti margarin, dodati med i čokoladu. U polomljen keks dodati seckane orahe, sok i istopljenu čokoladu. Može se dodati i ekstrat ruma po želj.
Sve dobro izmešati i sipati u pleh koji ste obložili folijom. Dobro pritisnuti kašikom.
Ostaviti 2-3 sata u frižider da se stegne. Preliti čokoladom i odozgo posuti seckanim bombonama i orasima.
19. Marta 2020.
Posna poslastica sa keksom, čokoladom i medom
Podijeli vijest na:
Pretplata
0 Komentara
Povezane vijesti
-
Svijet
“Ako nam se zamjerite, imamo odgovor koji će vas boleti”
-
Region
Snijeg u Hrvatskoj: Oluja napravila haos, auto-put Zagreb-Rijeka noćas bio pod snijegom, HAK upozorio vozače
-
Republika Srpska / BiH
Državi za PDV duguju više od 430 miliona KM
-
Svijet
Dva vojna helikoptera se sudarila u vazduhu: Poginulo deset osoba
-
Region
Pomen kod spomenika “Zašto”: Sjećanje na 16 radnika RTS-a ubijenih u NATO bombardovanju 1999. godine