26. Jula 2021.

Poslovni savjeti koje možete čuti od Ane Vintur

Big Portal

Lily (29), koja živi u Los Anđelesu, radila je kao jedna od tri pomoćnice glavne urednice američkog “Voga” i podelila je iskustva sa tog posla na TikTok-u.

Priče su izazvale veliku pažnju kao i knjiga koju je napisala bivša poslovna sekretarka Ane Vintur, koja je poslužila i kao osnov za knjigu ‘Đavo nosi Pradu’.

Lili Gildor sada radi kao dizajnerka tekstila, a u svom u prvom videu otkrila je da je od Ane naučila to da su dobre veze jako važne u životu.

Dodaje kako Ana ne govori o nepotizmu kad govori o važnosti veza, nego o tome da treba održavati lične odnose s važnim ljudima.

“Na primer, pošaljite čovjeku rukom napisanu zahvalnicu, ljudima se to sviđa”, rekla je.

“Kad ste na razgovoru za posao i neko vas pita koje aktivnosti radite van posla, ne spominjite da vežbate, trčite, praktikujete jogu ili nešto slično, jer gotovo svi to rade, pa to nije nešto jako zanimljivo”, savetuje u jednom od videa.

“Ako imate pet elegantnih i kvalitetnih letnjih odevnih kombinacija, nosite ih redom od ponedeljka do petka sve dok sezona ne završi, jer ćete na taj način maksimalno iskoristiti odeću. Izgledaćete samouvereno, kao neko ko je stvarno šik i nije opterećen stalnim smišljanjem novih odevnih kombinacija. Otkriću vam tajnu: Svi koji su šik u Vogu to tako rade” – kaže.

I Lili je posao kod Ane Vintur dobila zahvaljujući poznanstvu sa čovekom iz ljudskih resursa, koji je njen CV prosledio kad se otvorilo mesto, iako se pre toga prijavila za čak četiri radna mesta u časopisu. Bila je na razgovoru za njih i nije dobila ni jedan posao.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare