Posljednja sezona "Igre prestola", ipak, neće biti ponovo snimana - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Posljednja sezona “Igre prestola”, ipak, neće biti ponovo snimana

Uprkos lošim ocjenama koje je publika dala za posljednju, osmu sezonu “Igra prestola”, ova serija vodeća je po broju Emi nominacija.

Uprkos lošim ocjenama koje je publika dala za posljednju, osmu sezonu “Igra prestola”, ova serija vodeća je po broju Emi nominacija.

Pa i pored toga što je prikupljena višemilionska onlajn peticija kako bi se ponovo snimila poslednja sezona, rimejk, ipak, nikada neće ugledati svetlost dana, najavljuju producenti.

Čelnici produkcijske kuće HBO nisu obeshrabreni lošim ocenama publike u vezi s poslednjom sezonom serije “Igra prestola”, piše CNN.

Pored toga što je prikupljena višemilionska onlajn peticija kako bi se ponovo snimila poslednja sezona ove hit serije, rimejk nikada neće ugledati svetlost dana.

Jedan od urednika programske šeme ovog televizijskog giganta Kejsi Blojs izjavio je da HBO nema nameru da ponovno snima poslednju sezonu i dodaje da “ne može da zamisli da bi to uradila bilo koja druga produkcijska kuća”.

Trenutno “Igra prestola” ima čak 32 nominacije za prestižnu nagradu.

Kejsi je dodao da je normalno da posle toliko godina fanovi imaju sopstveno viđenje kako treba da se završi priča sa njihovim omiljenim junacima.

Danas objavljeno

Metode za poboljšanje produktivnosti

Vanja A

Neprijatne mirise zagorjelog ručka možete ukloniti pomoću jednostavnih trikova

Vanja A

Smrt prvog supruga Brigitte Macron dugo je krila: Njega i djecu ostavila zbog 15-godišnjeg učenika

Vanja A

Ostavite komentar