15. Maja 2021.

POSLIJE VIŠE OD GODINU DANA PAUZE Ova pjevačica probija led, i to pred 30.000 ljudi

Big Portal

Pevači zbog pandemije korona virusa od marta prošle godine nisu mogli da nastupaju, a prvi među prvima koji su uspeli da ugovore tezge posle “prinudnog odmora” jesu navodno Lepa Brena i Aca Lukas, piše “Informer”.

Kako se navodi, Brena je za 26. jun zakazala veliki koncert u Bugarskoj.

– Brena jedva čeka da zapeva! Već 15 meseci nigde nije nastupala, a u junu će pevati u bugarskom gradu Kozloduju pred 30.000 ljudi! Brena je tamo već decenijama velika zvezda, svi pamte njen dolazak helikopterom na stadion u Sofiji 1990. godine. Sad neće sleteti helikopterom, ali sprema pravi spektakl – priča izvor pomenutog lista blizak folk zvezdi.

Dan kasnije, 27. juna, Aca Lukas pevaće u Novom Pazaru. Odmah za njim celo leto po beogradskim klubovima pevaće Dara Bubamara, Radiša Trajković Đani, Sloba Radanović, Katarina Živković i Milena Ćeranić. Svima njima tezge je zakazao estradni menadžer Goran Lečić Leka.

– Svi oni prve nastupe imaće u Beogradu, ali i u Bosni. Naravno, ako bude dobra epidemiološka situacija – kaže Leka.

Tezge su zakazali i Saša Matić, Milica Todorović i Milica Pavlović, otkriva njihov menadžer Marko Maksimović.

– Skoro svi pevači s kojima sarađujem zakazali su nastupe u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Bosni. Međutim, oni su i dalje pod znakom pitanja jer moramo da čekamo da se još malo stabilizuje epidemiološka situacija. Eto, Saša Matić je i prošlog leta imao desetine zakazanih nastupa, ali su na kraju svi otkazani zbog loše epidemiološke situacije. Svi pevači se nadaju da će konačno početi da rade – poručio je menadžer Maksimović.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare