27. Juna 2022.

Poslije tri godine veze raskinuli Filip Krajinović i Anđela Novčić

Big Portal

Kako Telegraf.rs saznaje, par je prije mjesec dana raskinuo, a Anđela se nakon okončanja veze iselila iz Filipovog stana u luksuznom naselju “West65”.

Kako izvor navodi, česta Filipova putovanja i razdvojenost znatno su uticali na njihove emocije.

“Filip je u posljednje vrijeme stalno na turnirima, a Anđela je rijetko boravila s njim. Australija je bila posljednji turnir na koji su putovali zajedno. Nakon toga je sve mečeve pratila od kuće i prilično su se udaljili”, govori izvor blizak teniseru i nastavlja.

https://www.instagram.com/p/CHBXaxPAH74/?utm_source=ig_web_copy_link

“Filip je fokusiran na karijeru i maksimalno se posvetio treninzima zbog čega im je i komunikacija bila prorijeđena. Sve to dovelo je do gašenja emocija, pa su sjeli i porazgovarali. Donijeli su zajedničku odluku da je najbolje da se rastanu prijateljski”, navodi izvor za Telegraf.

Kako dalje saznajemo, Anđela se nakon te odluke spakovala, napustila njegov stan i vratila u svoj. Uprkos raskidu, njih dvoje su ostali u prijateljskim odnosima.

Teniser do objavljivanja teksta nije odgovarao na pozive.

Filip i Ađela su već jednom raskidali. Početkom 2020. godine okončali su vezu poslije nekoliko mjeseci zabavljanja, ali su se ubrzo pomirili i počeli zajednički život.

Nezavisne.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare