Poslije Tome Zdravkovića, snima se film o životu Džeja: Naziv će nositi po čuvenom hitu legendarnog pjevača - BIGportal.ba
Ex Yu

Poslije Tome Zdravkovića, snima se film o životu Džeja: Naziv će nositi po čuvenom hitu legendarnog pjevača

Život Džeja Ramadanovskog biće pretočen na platno

Komisija Filmskog centra Srbije, u kategoriji sufinansiranje proizvodnje domaćih dugometražnih igranih filmova, predložila je da se podrži pet projekata, što je Upravni odbor FCS i prihvatio.

Narednih godina gledaćemo nove projekte Marka Đorđevića, Vladimira Blaževskog, Nemanje Ćeranića, Vasilija Nikitovića i Petra Ristovskog. Lepe vesti su da će se raditi biografska priča o nedavno preminulom pevaču Džeju.

Film će se zvati po legendarnom hitu Nedelja

Film “Nedelja”, po scenariju Stefana Boškovića i u režiji Nemanje Ćeranića, FCS će sufinansirati sa 20 miliona dinara. Ćeranić je radio seriju “Grupa” i film “Lihvar”. Fokus u ovom scenariju je njegovo detinjstvo i odrastanje u domu.

– Uzbudljiva priča o životu Džeja Ramadanovskog data je bez suvišne patetike, sa upečatljivim likovima. Scenario se drži bitnih činjenica iz pevačeve biografije, tretirajući ih sa simpatijama prema glavnom junaku, koje prikaz surove realnosti s kojom je bio prinuđen da se suočava ne dovodi u pitanje, nego naprotiv, kako to u uspešnim kinematografskim ostvarenjima i treba da bude – naglašava – navodi se, pored ostalog, u obrazloženju članova komisije, koji predviđaju da je reč o potencijalnom bioskopskom hitu.

Danas objavljeno

Senidah fotografijama s plaže raspametila fanove

Vanja A

Elena Kitić izazovnom fotografijom napravila pometnju na internetu

Vanja A

Sloboda Mićalović prepušta cipele iz “Čikaga” mlađoj koleginici, a šta misli o inostranstvu?

Zeljka

Ostavite komentar