"Poslije svega što sam prošao, Kovid mi je pao kao ispijanje čaše vode" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Poslije svega što sam prošao, Kovid mi je pao kao ispijanje čaše vode”

Siniša Mihajlović, proslavljeni srpski fudbaler, govorio je o svom iskustvu sa koronavirusom koji je pre nekoliko dana pobedio.

Mihajloviću je pre godinu dana dijagnostikovana leukemija i tokom jeseni i zime žestoko se borio i izborio, te mu Kovid, kako kaže, nije teško pao.

Nakon onoga što sam prošao od jula do januara, šest meseci borbe protiv leukemije, sa tri hospitalizacije, kao i velikog broja hemo ciklusa i transplatacije koštane srži, Kovid mi je bio kao ispijanje čaše vode. Bio sam asimptomatičan i nisam osetio ništa“, rekao je Mihajlović za “La Gazzetta dello Sport”.

Proslavljeni srpski fudbaler i aktuelni trener Bolonje ističe da to ne znači da virus ne postoji.

Naravno, ovo ne govori da bolest ne postoji. Nisam jedan od onih koji govore da virus ne postoji ili da je samo prehlada. Broj hospitalizovanih i umrlih govori o ozbiljnosti i da je virus sada opasniji. Veliko je nepoštovanje reći da Kovid nije opasan virus zbog onih koji su u ovom periodu izgubile svoje najmilije“.

Mihajlović dodaje da se nada da će se vakcina brzo pronaći i da će ona rešiti problem koji je stopirao gotovo ceo svet u jednom trenutku.

Danas objavljeno

Bešiktaš želi da se riješi Pjanića

Vanja A

Serena Vilijams odustala od Australijan opena

Vanja A

“To se Federeru nije dopalo – nije mogao da prihvati Đokovića”

Vanja A

Ostavite komentar