29. Oktobra 2019.

Poslije ovih fotki više nema skrivanja: Sofija Milošević i Luka Jović zajedno na putovanju

Big Portal

Međutim, iako se i sada ne eksponiraju, mladi par nije se libio da fotografijama koje su objavili na Instagramu otkrije da je u isto vrijeme na istoj lokaciji.

Naime, ovoga puta Sofija i Luka pokazali su kako uživaju u zajedničkim trenucima na putovanju u Portugalu, u gradu Sintra.

Podsjetimo, prošle nedjelje Sofija i Luka prvi put su uslikani zajedno, u Madridu, i to kako se drže za ruke.

https://www.instagram.com/p/B35KnHwhj7Q/?utm_source=ig_embed

Manekenka često boravi kod Luke u prestonici Španije, budući da on tamo ima profesionalni angažman, a sada su, po svemu sudeći, iskoristili nekoliko slobodnih dana da posjete susedni Portugal.

Par je u vezi već dva mjeseca, ali je to tek nedavno otkriveno.

– Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a simpatije su bile obostrane. Prvobitno su se neko vrijeme dopisivali, da bi se potom vidjeli nekoliko puta i uplovili u romansu. Htjeli su da njihova ljubavna veza bude stabilna, pa da tek tada svim bliskim ljudima kažu kakav je njihov odnos. I dok se u javnosti spekulisalo da su njih dvoje zajedno, oni su oštro demantovali ove navode i tvrdili da među njima nema ništa. Nakon što je njihova tajna romansa ugledala svjetlost dana, brže-bolje su počele da stižu poruke od prijatelja, a Luka i Sofija imali su spreman odgovor. Kao razlog navodili su to da nisu željeli da njihova ljubav bude priča u javnosti, samo zato što im je bilo potrebno vrijeme da njihova veza postane toliko stabilna da ništa ne može da je uzdrma – rekao je izvor blizak paru nedavno za “Blic”.

Kako uživaju u Portugalu, pogledajte u nastavku:

https://www.instagram.com/p/B4J8M7kFeDt/
https://www.instagram.com/p/B4LB7n-I6bS/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B4HipSzl4AR/
https://www.instagram.com/p/B2wbqqUoVqZ/
https://www.instagram.com/p/B4KL30llZ_m/

Story.rs
Foto: Instagram

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare