Poslije nekoliko teških godina punih skandala - Heder Loklir se vraća na male ekrane - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Poslije nekoliko teških godina punih skandala – Heder Loklir se vraća na male ekrane

Heder Loklir, koja je bila jedna od najplaćenijih glumica i modela svoje generacije, poslednjih godina poznatija je po turbuletnom životu i borbom sa alkoholizmom. Međutim, Loklir se vraća na male ekrane, ali strepi zbog karijernog povratka.

Zvezda “Melroz Plejs” (59) glumi Kristin Karlson u predstojećem filmu “Don’t Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story” – ulozi za koju kaže da je u početku osećala “strah”.

Film napravljen za TV, zasnovan je na seriji istoimenih knjiga. Priča prati Loklir kao Kristinu, čiji se svet raspada nakon neočekivane smrti njenog supružnika, koga glumi Džejson Mekdonald.

Loklir je razgovarala sa novinarima o svom iskustvu snimanja ovog projekta i osvrnula se posebno na scenu na kojoj Kristin saznaje da je Ričard umro.

“Izazovni deo je to što mi je to bilo tako strašno”, rekla je Loklir, dodajući da je scena u kojoj njen lik saznaje za smrt supružnika snimljena drugog dana produkcije.

Da bi se pripremila za emocionalnu scenu, zvezda se konsultovala se sa samom Kristin, autorkom knjige.

“Rekla je:” To je skoro kao da dete umire. ” I to me je zaustavilo”, prisetila se Loklir.

Loklir je otkrila da se plašila da neće moći da postigne tu emociju pred kamerama, ali se na kraju na sceni “osećala vrlo bezbedno”. Priznala je i da se plašila da je nakon nekoliko godina pauze od glume bila zabrinuta da li će uspeti da se seti svojih delova u scenariju.

Ali pokazalo se da je povratak u glumačku zanatstvo bio “tako lak”, rekla je Loklir za “Pipl”.

“Ne znam zašto sam se toliko plašila da zapamtim redove, kako bi bilo da prenesem emocije”, rekla je.

Njene prijateljice i koleginice su je ohrabrile , rekla je glumica, dodajući da je “bilo zaista dobro čuti da je neko drugi imao iste strahove kao i ja.”

Danas objavljeno

Najjednostavniji način čišćenja četkica za šminku

Vanja A

Botto je robot koji stvara umjetnička djela, a zaradio je i prvi milion

Vanja A

Beba slona pokušala se sprijateljiti sa psom, pogledajte kako je prošlo

Vanja A

Ostavite komentar