Poslije martinki i šortsa finska premijerka ima još jedno modno iznenađenje - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Poslije martinki i šortsa finska premijerka ima još jedno modno iznenađenje

Najmlađu premijerku Finske Sanu Marin (36) javnost je upamtilo po nekonvencionalnim modnim izdanjima, nekarakterističnim za predstavnicu državne službe.

Podsetimo, samo pre nekoliko meseci, fotografije premijerke Finske na festivalu “Ruisrock” obišle su svet, a šira javnost bila je prosto oduševljena njenim mladalačkim duhom koji je pretočila u svojevrsni odevni izbor za tu priliku.

Sana Marin se na koncertu finske pevačice Elinore pojavila u kratkom teksas šortsu, kožnoj jakni i crnim čizmama, a njeni mnogobrojni pratioci na društvenim mrežama su joj poručili da “ikona stila”.

Iako smo finsku premijerku upamtili kao urbanu ženu koja ruši standarde konvencionalnog načina oblačenja, ona je u nedavnoj objavi na Instagramu pokazala da može da iznese i “princeza stil” u toaleti skrojenoj po njenim merama.

Sana Marin se na proslavi Dana nezavisnosti Finske u Helsinkiju pojavila u jednostavnom ,ali prefinjenom izdanju, koje potpisuje lokalna dizajnerka Sari Horko, a svoje celokupno izdanje je upotpunila glomaznim nakitom.

Danas objavljeno

Nećak Džafar Džekson će glumiti Majkla Džeksona

Vanja A

Caruso nije bio prvi izbor

Vanja A

Nekoliko savjeta kako da telefonom snimite zelenu kometu koja sutra prolazi oko Zemlje

Vanja A

Ostavite komentar