Poslije dvije teške dijagnoze: Majkl Džej Foks objavio kraj karijere - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Poslije dvije teške dijagnoze: Majkl Džej Foks objavio kraj karijere

Majkl Džej Foks, najpoznatiji po ulozi u filmovima ”Povratak u budućnost”, otvoreno je progovorio o najgorim danima u životu, rekavši da se povlači iz glumačke karijere zbog zdravlja.

Njemu je dijagnostikovana Parkinsonova bolest kada je imao samo 29 godina. Iako se već dugo bori sa tim stanjem, pre dve godine dobio je još jednu tužnu vest – doktori su mu našli tumor na kičmi, koji je ubrzano rastao, prenosi Kliks. Trpeo je užasne bolove, pa je zamalo i ostao nepokretan.

Svoja razmišljannja o toj temi podelio je u svojoj novoj knjizi “Nema vremena kao što je budućnost” (“No Time Like the Future”).

“Za sve postoji vreme, a moje radno vreme od 12 sati i pamćenje sedam stranica dijaloga je iza mene, barem za sada. Da bih bio pošten prema sebi i producentima, rediteljima, urednicima, scenaristima i glumcima, reći ću da ulazim u drugu penziju. To bi moglo da se promeni, jer se sve menja”, napisao je Foks.

On će uskoro napuniti 60 godina, pa je potpuno fokusiran na svoju porodicu. Uživa u braku sa suprugom Trejsi Polan, sa kojom je od osamdesetih i fokusiran je na svoju decu – sina Sema, bliznakinje Akvinu i Šujler, kao i najmlađu kćerku Esme.

Danas objavljeno

Podijelila javnost svojom novom fotografijom: Glumica jedva stala u korset

Zeljka

“Kad se sretnu dva Mjeseca”: Adriana Lima pokazala potpuno golu pozadinu

Zeljka

Černobilj, losos i pica: Izvinjenje televizije zbog neprikladnog predstavljanja država

Zeljka

Ostavite komentar