"Poslije Crvene zvezde mogu da igram i na Marsu" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Poslije Crvene zvezde mogu da igram i na Marsu”

Reprezentativac Srbije Filip Mladenović predstavljen je u varšavskoj Legiji kao veliko pojačanje.

Bivši lijevi bek čačanskog Borca i Crvene zvezde nedavno je kao slobodan igrač mogao da bira novu sredinu i izabrao – šampiona Poljske poslije isteka ugovora sa Lehijom iz Gdanjska.

I to pored drugih atraktivnih ponuda iz Rusije, Grčke i Katara, a povezivao se i sa povratkom u Zvezdu.

“Od samog početka osetio sam da je Legija najbolje rešenje. Čekao sam na tu ponudu već neko vreme. Кad smo sedili za stolom, vrlo brzo smo se složili. Na primer, imao sam ponudu Krila Sovjetova, ali me istočni pravac nije zanimao. Bila je i ponuda AEK-a iz Atine, kao i finansijski jaka iz Katara, ali ima vremena za arapske zemlje”, rekao je Mladenović.

Kako je dodao, nije dugo želio da čeka, već odmah da prelomi.

“Želim da se borim za titule, da igram za reprezentaciju Srbije. A za to imam priliku kao igrač Legije. Klub sa takvim navijačima i uslovima mora svake godine da igra bar Ligu Evrope”, optimista je hitri defanzivac.

Na konstataciju da je pritisak mnogo veći u Legiji nego u Gdanjsku, dao je zanimljiv odgovor.

“Bio sam u klubovima sa velikim ambicijama. Crvena zvezda i BATE Borisov su najveći timovi u Srbiji i Belorusiji. Pritisak je bio i u Кelnu. Međutim, nakon avanture sa Crvenom zvezdom, gde su navijači neverovatni, ali i veoma zahtevni, čak mogu da igram i na Marsu. Ne bojim se ničega”, zaključio je.

B92

Danas objavljeno

Neočekivano: Kovač smijenjen!

Zeljka

“Problem Medvedeva je što je Novak i dalje najbolji”

Zeljka

Jokić: Ponekad me plaši, dere se na mene

Zeljka

Ostavite komentar