Poslije 15 godina: Nova pjesma pokojne Alije sa pjevačem The Weeknd - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Poslije 15 godina: Nova pjesma pokojne Alije sa pjevačem The Weeknd

Objavljena je nova pesma pokojne pevačice Alije, prva posle više od 15 godina, a singl “Poison” je urađen sa The Weeknd-om.

Izdanje dolazi nekoliko meseci nakon što je Alijina diskografija postala dostupna servisima za striming u avgustu. Pesmu “Poison” napisali su pevačicin dugogodišnji saradnik i prijatelj Static Major i The Weeknd.

“Tako sam uzbuđen što mogu da podelim novu pesmu Alije i veoma talentovanog The Weeknd-a”, rekao je Beri Hankerson, osnivač “Blackground Records”.

“Želeo sam da njeni obožavaoci dobiju poseban poklon pre praznika i osećao sam da je savršeno vreme da objavimo stvar koja se nikada ranije nije čula”, dodao je Beri.

Podsetimo, pevačica čije je pravo ime bilo Alija Dana Hoton poginula je u avionskoj nesreći 2001. godine, a imala je samo 22 godine.

Kao mlada, počela je da radi na svom prvom albumu “Age Ain’t Nothing but a Number” sa Ar Kelijem, koji je sada sada osuđen za silovanje žena i maloletnica.

Alija je putovala s njim na turneju kako bi se oprobala u muzičkoj industriji oko 1992. ili 1993. godine, a prema rečima Angele, svedoka na suđenju Keliju, ona je tada videla njih dvoje u seksualnom činu.

Maloletna Alija, koju je Keli tajno oženio 1994. godine, najmlađa je devojka za koju je pevač optužen za seksualno zlostavljanje.

Danas objavljeno

Toking heds se plašili zatvora u Jugoslaviji

Vanja A

Brus Vilis postao prvi glumac koji je prodao prava na svog “digitalnog blizanca”

Vanja A

Vila bivše SFRJ u Njujorku prodata za 50 miliona dolara

Zeljka

Ostavite komentar