Poslije 13 godina, rođendan po njenoj mjeri: Britni Spirs puni 40 - van zemlje - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Poslije 13 godina, rođendan po njenoj mjeri: Britni Spirs puni 40 – van zemlje

Britni Spirs danas puni 40. godina, a nakon 13 godina, koliko je trajalo starateljstvo Džejmija Spirsa nad njegovom ćerkom, pop zvezda konačno može da proslavi svoj dan onako kako ona želi.

Pevačica je objavila na društvenim mrežama objavila da se sprema da napusti zemlju, kako bi sa svojim verenikom Semom Asgarijem otišla na odmor.

“Danas je tako divan dan. Moj verenik i ja smo srećni što konačno napuštamo zemlju i idemo na odmor”, napisala je Britni na Instagramu i postavila fotografije na kojima pozira u zagrljaju svog partnera.

Britni se takođe osvrnula na paparaco slike koje su nastale pre dva dana, u momentu kada je pevačica napuštala toalet na benzinskoj pumpi.

“Kao što možete da vidite, nisam tako buckasta kako me paparaci predstavljaju. Vežbam i dovela sam liniju u red”, dodala je ona, aludirajući na nedavne novinske natpise u američkim medijima koji su komentarisali njenu kilažu nakon oslobađanja od starateljstva.

Britni je sa svojim pratiocima na Instagramu juče podelila kako je prethodno imala loš dan zbog “ponižavajućih” fotografija koje su objavljene, ali i da je nakon toga uspela da oraspoloži samu sebe.

“Imala sam us*an dan juče!!! Paparaci me je slikao kako izlazim iz javnog toaleta … Koliko je to ponižavajuće? Tako da, kada sam stigla kući, odmah sam imala PFC… to znači ‘žurka za samopouzdanje’ i kunem se da to morate da probate ako imate problema sa samopouzdanjem ili nedovoljnim samopoštovanjem, jer treba da vežbate da hodate uzdignute glave!”, poručila je pevačica.

Uz to je objavila video kako, uz Madoninu pesmu, ispred Božićne jelke isprobava različite odevne kombinacije. Inače, od kada je doneta presuda, 12. novembra, kojom se ukida dudgogodišnje starateljstvo njenog oca nad životom i imovinom pevačice, Britni je često postavljala video-snimke sebe dok pleše, kao i inspirativne citate kojima “slavi” život.

Na dan svog rođendana, Britni je objavila i provokativni video snimak na kome je zabeležen njen poljubac sa verenikom Semom Asgarijem, dok se spremaju da odu na odmor… do sledećeg slavljenićkog snimka.

Danas objavljeno

Titanik dobija nasljednika i zaploviće ove godine

V.R.

Dejvid ne prestaje da ljubi ćerku u usta na fotografijama koje objavljuje

V.R.

Kim bijesna na Kanjea zbog tvrdnji da mu brani da viđa djecu

V.R.

Ostavite komentar