POSLEDNJA MIS JUGOSLAVIJE DANAS ŽIVI U DUBAIJU, ima troje djece - BIGportal.ba
Ex Yu

POSLEDNJA MIS JUGOSLAVIJE DANAS ŽIVI U DUBAIJU, ima troje djece

Ana Šargić se lepotom i šarmom i te kako istakla na izboru za najlepšu ženu sveta pre 19 godina, kada je ušla u top 15 kao poslednja misica SR Jugoslavije.

Izbor je tada bio održan u Ujedinjenom Kraljevstvu, a isti joj je otvorio mnoga vrata u modelingu.https://pulsembed.eu/p2em/1GT9Bo41p/

– Sa 19 godina sam postala poslednja Mis Jugoslavije, 2002. godine i predstavljala sam nas na izboru za Mis sveta u Londonu. Na izboru je bilo preko 110 lepotica iz celog sveta, a ja sam uspela da se probijem u top 20 i izborim za neverovatno 11. mesto. Nakon uspešnog plasmana na svetskom izboru prava velika vrata sveta mode su mi se otvorila. Tada sam počela sve aktivnije da putujem i da se posvećujem modelingu. Naravno, uporedo sam studirala – rekla je Ana jednom prilikom.

Ana danas živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Od 2010. godine je u braku sa Rezom Kalantarianom, sa kojim ima dve ćerke i jednog sina. Na njenom Instagram profilu može se videti da vodi veoma aktivan društveni život, dok s vremena na vreme dođe u Beograd, čemu se uvek jako raduje.

– Moram priznati da je jako naporno. Ima više od dve godine kako sam se odrekla spavanja duže od četiri sata. Imam bliznakinje i podrazumeva se da sam im jako posvećena. Sa druge strane, jako volim svoj posao i jedini način da budem srećna i zadovoljna je da balansiram i pronađem sredinu – kazala je ona pre nego što je rodila sina.

Ana radi u jednoj od arapskih kompanija, dok detalje novog posla nikad nije iznosila u javnost. Primetno je da su zdrava ishrana i redovna fizička aktivnost uticali na njenu figuru, pa i danas izgleda sjajno.

Ana se druži sa svetskim facama, a često ume da objavi fotografiju sa nekim od njih.

blic.rs

Danas objavljeno

Marija Šerifović obradovala pratioce: “Vraćam se”

Vanja A

Za Milicu Pavlović ljeto još uvijek traje, pozirala u nikada izazovnijem izdanju

Vanja A

Milan Marić ovim gestom dokazao da čvrsto stoji uz žene

Vanja A

Ostavite komentar