Posle četiri godine Anđelina otvorila dušu: Evo zašto je ostavila Breda - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Posle četiri godine Anđelina otvorila dušu: Evo zašto je ostavila Breda

Prošle su četiri godine nakon što je Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod od Breda Pita

Glumica je u intervjuu za “Vogue India” ispričala zašto je rešila da ostavi slavnog glumca. Kako je navela, to je uglavnom zbog njihove dece.

– Razdvojila sam se za dobrobit svoje porodice. Bila je to ispravna odluka – rekla je Anđelina za ovaj magazin i nastavila:

– I dalje se fokusiram na njihovo iscjeljenje. Neki su iskoristili moje ćutanje i deca vide laži o sebi u medijima, ali podsećam ih da znaju svoju istinu i svoje vlastite umove. U stvari, oni su šestoro jako hrabrih i jakih mladih ljudi – rekla je glumica.

Anđelina je pričala i odganjanju svoje dece Medoksa, Paksa, Zahare (Anđelinina i Bredova usvojena deca), Šajlo, Vivijen i Noksa (Anđelinina i Bredova biološka deca).

– Ono što je važno je govoriti otvoreno o svemu tome. “Usvajanje” i sirotište pozitivne su reči u našem domu. Sa usvojenom decom ne mogu da razgovaram o trudnoći, ali detaljno im govorim o tome kako sam ih pronašla i kako ih je bilo pogledati u oči prvi put… Jako sam blagoslovlena što sam dobila dozvolu da budem njihova mama. Svakodnevno sam zahvalna – rekla je glumica, a prenosi Index.hr.

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Vil Smit neprepoznatljiv

Vanja A

“Red Hot Čili Pepers” unovčiće 40 godina dugu karijeru

Vanja A

Ko je ćerka Bila Gejtsa koja će da nasledi 130 milijardi dolara

Vanja A

Ostavite komentar