Poslanici spriječili Vukanovića da priđe Šuliću - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Poslanici spriječili Vukanovića da priđe Šuliću

Tokom današnjeg zasjedanja Narodne skupštine Republike Srpske (NSRS), došlo je do verbalnog obračuna između predsjedavajućeg NSRS Denisa Šulića i SDS-ovog poslanika Nebojše Vukanovića.

Na snimku, koji je objavio Vukanović, može se vidjeti da Šulić prekida Vukanovića tokom izlaganja tvdeći da se udaljio od teme, odnosno tačke dnevnog reda.

Vukanović je Šuliću rekao “prekini”, nakon čega Šulić daje pauzu od pet minuta. Potom Vukanović prilazi Šuliću, a drugi poslanici su spriječili da između njih dođe do fizičkog kontakta.

Vukanović je rekao da se mora omogućiti da poslanici opozicije govore o temama značajnim za građane. Šulić je rekao da poslanici ne mogu iznositi lične kvalifikacije, kao što radi Vukanović.

“U više navrata predsjedavajući Narodne skupštine Republike Srpske Denis Šulić me je prekidao i oduzimao mi riječ ne dozvolivši da pročitam jednu rečenicu iz intervjua Rajka Vasića, koji traži potpunu cenzuru i zatvaranje rada Narodne skupštine Republike Srpske za javnost, a nakon niza oduzimanja riječi poslanicima opozicije došlo je do incidenta”, napisao je Vukanović kasnije na svom blogu.

Danas objavljeno

Munjevito širenje omikrona poziva na oprez

M.

“Rusija neće napasti Ukrajinu”

M.

Sudar kamiona sa 100 majmuna u Americi

M.

1 Komentar

presvetli 24 Juna, 2021 at 7:09 pm

Gospodin Vukanovic, ili kako u skupstini predsjedavajuci umije da oslovljava poslanike, UVAZENI, je mozda jedan od rijetkih poslanika koji zasluzuje da se tako oslovljava, nije obican poslanik koji orkestrirano glasa prepun straha da slucajno ne pogrijesi u tom jedinom poslu koji obavlja u skupstini. Gospodin Vukanovic je elokventan mladi poslanik koji svoj posao obavlja na inspirativan nacin za sve normalne mlade politicare koji hoce da ostave hvale vrijedan trag u svojoj politickoj karijeri. Nebojsa je, koliko ja znam novinar koji se bavio istrazivackim novinarstvom pa je taj svoj istrazivacki duh prenio i u svoje politicko djelovanje. Sve sto kaze Nebojsa je istrazeno, provjereno i sigurno istinito. E tu je problem. U skupstini RS se ne smije govoriti istina. Ko se drzne da kaze istinu o bilo kojem problemu bava anatemisan od strane VELIKOG STRUMFA, a samim ti svi strumfovi i strumfete imaju obavezu da u glas ponavljeju cudne mantre kako je taj istinozborac; drzavni neprijatelj, izdajnik, kriminalac, huligan, antisrbin………I njima svima je cudno sta to govore. Kao da su trbuhozborci. Kao da je u njima neko drugi ciji glas izlazi na njihova usta.
Kad sutra stanete pred ogledalo, nemojte gledati jeste li se dobro obrijali, je li sa sminkom sve u redu, pogledajte se u oci ako jos imate toliko hrabrosti i nemojte nista reci . Oci ce vam reci sve.
Pozdrav Nebojsi.

Odgovori

Ostavite komentar