POSLANICI ĆE POMOĆI VUKANOVIĆU Trivićeva i Stanivuković se priključuju neobičnoj akciji - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

POSLANICI ĆE POMOĆI VUKANOVIĆU Trivićeva i Stanivuković se priključuju neobičnoj akciji

Narodni poslanici PDP Jelana Trivić i Draško Stanivuković finansijski će pomoći kolegi Nebojši Vukanoviću u njegovoj, kako kažu “borbi za prave vrijednosti.” – Zajedno sa kolegom Stanivukovićem, pridružujem se ovoj akciji. Vukan je čovjek koji se bori za prave vrijednosti i to je pokazao nebrojeno puta. Pomažući njemu, pomažemo očuvanju…

Narodni poslanici PDP Jelana Trivić i Draško Stanivuković finansijski će pomoći kolegi Nebojši Vukanoviću u njegovoj, kako kažu “borbi za prave vrijednosti.”

– Zajedno sa kolegom Stanivukovićem, pridružujem se ovoj akciji. Vukan je čovjek koji se bori za prave vrijednosti i to je pokazao nebrojeno puta. Pomažući njemu, pomažemo očuvanju glasa istine i demokratije u Republici Srpskoj. Tortura neće stati ali će doći kraj i ovom nakaradnom sistemu – napisala je Trivićeva na društvenim mrežama.

Заједно са колегом Станивуковићем, придружујем се овој акцији.Вукан је човјек који се бори за праве вриједности и то…

Posted by Jelena Trivic on Tuesday, July 23, 2019

Stanivuković je naglasio da sutra ima deveto suđenje u dva mjeseca i da vrlo dobro zna kroz šta Vukanović prolazi.

– Neistomišljenike su nekada uklanjali vješanjem ili giljotinom, a danas ekonomskim sankcijama, kaznama, otkazom ili prijetnjama. Imam mogućnost sa njima i finansijski da se nosim, ali moj saborac ne, zato ćemo Jelena i ja, zajedno sa ostalim građanima učestvovati u ovoj inicijativi – naglasio je on.

Заједно са Јеленом Тривић придружујем се овој акцији.Неистомишљенике су некада уклањали вјешањем или гиљотином, а…

Posted by Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković on Tuesday, July 23, 2019

Podsjećamo, po društvenim mrežama traje akcija sakupljanja novca da se pomogne narodnom poslaniku Nebojši Vukanoviću zbog brojnih tužbi koji je izgubio zbog klevete pred sudovima u Republici Srpskoj.

Ovo ujedno predstavlja i prvi put da građani skupljaju novac kako bi pomogli nekom političaru ili narodnom poslaniku. Na pojedinim grupama na Fejsbuku stoje statusi da je i uplata od 10 maraka značajna da se pomgne Vukanović.

Srpska Info

Danas objavljeno

Ispred suda u Bonu ostavljena odsječena ljudska glava

M.

Prva reakcija Rusije poslije odluke Turske da podrži članstvo Finske i Švedske u NATO

M.

Dječak preminuo u automobilu, baka ga zaboravila

M.

Ostavite komentar