Posebno izdanje sata ‘Fast and Furious Twin Turbo‘ - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Posebno izdanje sata ‘Fast and Furious Twin Turbo‘

Za proslavu 20. godišnjice franšize ‘Fast and Furious’, luksuzni proizvođač satova Jacob & Co. predstavio je posebnu liniju sata nazvan ‘Fast and Furious Twin Turbo’. Zbog najnovijeg devetog nastavka franšize, linija će prikladno biti ograničena na samo devet primeraka.

Na satu je oslikan par automobila koji nalikuju na Dodge Charger i Toyotu Supru, što predstavlja finalnu trku Dominica Toretta (Vin Diesel) i Briana O’Connora (Paul Walker) u prvom delu sage. Kako piše Jutarnji.hr, početna cena je 580.000 dolara, a neke od karakteristika na satu uključuju dvostruke troosovinske ‘tourbillon’ mehanizme, decimalni minutni repetitor i pokretanje na pokret ruke koji je ekskluzivan za ovu kompaniju. Karaktersitika ‘Pit Board’ omogućava postavljanje referentnog vremena za poređenje vremena kruga.

‘Naš sat se savršeno uklapa uz franšizu ‘Fast and Furious’. Osim samog naziva, naglasak je na brzini i izuzetnosti. Jacob & Co. je bio u mnogim uspešnim partnerstvima, ali nikada se nismo udružili s entitetom koji toliko odgovara našoj DNK. Nova linija satova ‘Fast and Furious Twin Turbo Furious’ biće sjajni’, navode iz Jacoba & Co.

Naziv ‘Fast & Furious Twin Turbo’ je urezan u safirnu masku, a sat je napravljen od titanijuma, koji je poznat po maloj težini i usklađen s karbonskim kućištem. Unutrašnji crveni prsten okvira je napravljen od neoralita, inovativnog i prozirnog materijala. Pa, lepota je subjektivna, a da li je ovo još jedan slučaj gde ime kompanije određuje jenu, nezavisno o bilo čemu drugom, prosudite sami.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Jacob & Co.

Danas objavljeno

Hyundai predstavio novi model KONA N

Vanja A

Porše ulazi u svemirsku trku protiv Maska i Bezos

Vanja A

VW ID Buzz na testiranju u Alpima

Vanja A

Ostavite komentar