Posebna ponuda Addiko oročene štednje do kraja januara - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

Posebna ponuda Addiko oročene štednje do kraja januara

Fiksna kamatna stopa od 1,6% za oročenje na 18 mjeseci, za sve uloge u EUR i KM valuti, atraktivna je ponuda oročene štednje na tržištu Republike Srpske, a zbog velikog interesovanja građana za istu, ova posebna Addiko ponuda trajaće sve do kraja januara 2021. godine.

„Vrijeme u kojem se nalazimo dodatno nas podstiče da vodimo brigu o sigurnosti svog novca i biramo način na koji ga čuvamo. Veliko interesovanje za naše štedne proizvode i konstantan rast depozitnog portfolija u Addiko banci Banja Luka, dokaz su povjerenja građana u našu banku, na čemu smo im izuzetno zahvalni.“, izjavila je Milka Čađo, direktorica Odjela upravljanja proizvodima za stanovništvo.

U okviru posebne ponude Addiko oročene štednje, građani svoj novac mogu oročiti na period od 1 do 60 mjeseci, uz fiksnu kamatnu stopu, bez obzira na visinu novčanog uloga.

Addiko banka kontinuirano radi na unapređenju svoje ponude, vodeći računa o tržišnim trendovima, kako bi klijentima ponudila proizvode i usluge u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima.
Više informacija o Addiko banci, posebnoj ponudi oročene štednje, kao i ostalim proizvodima i uslugama Banke, možete pronaći na web stranici www.addiko-rs.ba

Danas objavljeno

Hemofarm izdvaja dio sredstava od prodaje probiotika za podršku porodilištima u BiH

Zeljka

Na adresu Banjalučke pivare do sada pristiglo preko milion

Vanja A

Nova banka pokrenula Viber kanal

Vanja A

Ostavite komentar