Poruka žene Siniše Mihajlovića na srpskom rasplakaće i najtvrđa srca! - BIGportal.ba
Ex Yu

Poruka žene Siniše Mihajlovića na srpskom rasplakaće i najtvrđa srca!

Supruga srpskog trenera i bivšeg fudbalera Siniše Mihajlovića, Arijana oglasila se prvi put posle informacije da Siniša boluje od teške bolesti.

Supruga srpskog trenera i bivšeg fudbalera Siniše Mihajlovića, Arijana oglasila se prvi put posle informacije da Siniša boluje od teške bolesti.

Ona je na italijanskom, ali i srpskom poslala emotivnu poruku i zahvalila se svima na podršci.

– Snage imamo mnogo, ali sa vašom ljubavi postajemo nepobedivi! Hvala vam svima od srca – napisala je Arijana.

Podsetimo, ispitivanja su pokazala da je reč o akutnoj leukemiji samo dan pred početak predsezone sa Bolonjom. Njega je podržao direktor kluba Valter Sabatini koji je rekao da se Mihajlovićev status neće promeniti.

Di Forza ne abbiamo tanta ma con il vostro Amore siamo imbattibili. Grazie a tutti Snage imamo mnogo,ali sa vasom ljubavi postajemo nepobedivi!Hvala vam svima od srca !

– Imao je mnogo hrabrosti da sazove pres konferenciju kako bi vas obavestio o ovako osetljivoj stvari, ali i da bi ostalima pružio podršku. Mi smo ovde da njega podržimo i doleteli smo iz Montreala. Ovaj čovek će voditi Bolonju dok mu ne istekne ugovor. Biće uz nas šta god da se desi, a verujem da se ništa neće desiti jer je ovaj čovek toliko jak – rekao je Sabatini.

Danas objavljeno

Basista grupe “Let 3” napravio sapun za žene vulgarnog imena

Zeljka

Sloboda Mićalović, zvijezda serije “Tajna vinove loze” priznala kako se nosi sa pritiskom slave

Zeljka

Branko Đurić i Bred Pit u istom kadru: “Neki tip nam uletio”

Zeljka

Ostavite komentar