Poruka sa sajta Stejt departmenta: Okončava se 11.1.2021. u 19.49h - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Poruka sa sajta Stejt departmenta: Okončava se 11.1.2021. u 19.49h

Misteriozna poruka o kraju mandata američkog predsednika Donalda Trampa pojavila se na sajtu Stejt departmenta.

Biografija američkog predsednika Donalda Trampa, koja se nakratko pojavila na sajtu Stejt departmenta, ukazivala je da se njegov mandat završava 11. januara, piše britanski “Indipendent”.

Kako navodi britanski list, stranica koja se neočekivano pojavila dva puta je menjana. Jednom je na njoj pisalo “Mandat Donalda Trampa završen je 11. 1. 2021. u 19.49”, a drugi put “Mandat Donalda Trampa završen je 11. 1. 2021. u 19.22”, preneo je Sputnjik.

Slična biografija pojavila se i za potpredsednika Majka Pensa u kojoj je pisalo da se njegov mandat “završava 11. 1. 2021. u 19.41”.

Obe stranice su ubrzo skinute sa sajta i obe su napravljene u poslednja 24 sata, navodi britanski list.

Pojedini američki mediji objavili su, pozivajuc´i se na nezvanične izvore, da iza objavljivanja ove stranice stoji neodgovorni pojedinac iz Stejt departmenta i da je pokrenuta istraga.

Misteriozna poruka pojavila se usred napora demokrata da pokrenu opoziv predsednika Trampa u skladu sa 25. amandmanom američkog ustava, što su republikanci blokirali u Kongresu, Demokrate su najavile da c´e ponovo pokušati da pokrenu tu proceduru.

Danas objavljeno

Bajden najavio: Ponedeljak

M.

Strasti se ne smiruju u Barseloni, demonstranti na ulicama zbog komunističkog repera

M.

Neredi na ulicama Dablina, protivnici “zaključavanja” se sukobili sa policijom

M.

Ostavite komentar