Poruka sa Balkana uz svjetske zvezde: Lena Kovačević na udarnim vijestima u Turskoj - BIGportal.ba
Ex Yu

Poruka sa Balkana uz svjetske zvezde: Lena Kovačević na udarnim vijestima u Turskoj

Foto: Andreja Damjanović
Lena Kovačević pojavila se u televizijskim vestima u Turskoj, kao deo podrške međunarodnih umetnika kampanji kućnog karantina

Lena Kovačević zvanično je postala deo međunarodne muzičke agencije i produkcijske kuće “Pasion Turca” kao muzičar sa Balkana.

Sa sedištem u Madridu i Istanbulu, “Pasion Turca” sarađivala je i sarađuje sa brojnim velikim umetnicima širom sveta, među kojima su, između ostalih: Lara Fabian, Mariza, LP, Boney M, Bonnie Tyler, Monica Molina, Dulce Pontes, Kool and The Gang, Loreena McKennitt, Luz Casal, Randy Crawford, Neil Rodgers, Ornella Vanoni, Paco de Lucía, Pink Martini, Strauss Festival Orchestra, The Weather Girls…

Tim povodom Lena se pojavila u televizijskim vestima u Turskoj, kao deo podrške međunarodnih umetnika kampanji kućnog karantina.

Na televiziji Beyaz, u udarnom večernjem terminu, pojavilo se nekoliko svetskih umetnika iz Španije, Amerike, Portugalije, Francuske, koji su pružili podršku opštem pozivu da se ostane kod kuće.

Među svim umetnicima, ovaj poziv sa Balkana uputila je Lena. Pored nje tu su se našli i The Weather Girls, Monica Molina, Cristina Branco, Cecilia Krull, Viktor Laslo i mnogi drugi.

Foto Andreja Damjanović

Danas objavljeno

Miroslav Ilić otvorio dušu Aci Lukasu, ovako je počela njegova karijera!

Vanja A

Goca Tržan otišla na estetsku korekciju pa poručila: Kao što vidite nisam prirodno lijepa!

Vanja A

Preminuo bivši bubnjar benda “Atomsko Sklonište”

Zeljka

Ostavite komentar