Poruka Marine Tucaković odzvanja u ušima: Svi pričaju o njenim moćnim rečima - BIGportal.ba
Ex Yu

Poruka Marine Tucaković odzvanja u ušima: Svi pričaju o njenim moćnim rečima

Marina Tucaković, najpoznatiji naš tekstopisac, koja vodi borbu sa opakom bolešću nedavno je prisustvovala jednom prestoničkom događaju iako se dugo nije pojavljivala u javnosti.

Hitmejkerka je priznala kako joj je u teškom periodu odmor od posla prijao.

Ona se danas oglasila na Instagramu gde je objavila moćni status.

– Ponekad malo umreš , pa nastaviš kao da nije bilo ništa – napisala je hitmejkerka, nakon čega su se u komentarima nizale reči podrške.

“Želim Vam puno uspeha u lečenju, da pobedite i da pišete samo hitove!”, “Baš tako”, “Divni ste, tako hrabra žena”, glasili su samo neki od komentara.

Marina je otkrila i kako se sada oseća.

– Da sam dobro – nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše! Idem na terapije, moram da izguram, videćemo. Na ove promene vremena se osećam lošije, ali kad je lepše vreme, lepša sam i ja. Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gde hoću, eto o tome maštam, da putujemo negde daleko – rekla je ona u “Premiejra Vikend Specijal”.

Danas objavljeno

Jelisaveta Orašanin sa Maldiva mami uzdahe

Vanja A

Porodica Balašević neće održati jednogodišnji pomen Đoletu!

Vanja A

Biković: Uhvatim sebe kako se foliram

Vanja A

Ostavite komentar