Poruka KRISTINE KOVAČ: "Danas smo međusobno spašeni" - BIGportal.ba
Ex Yu

Poruka KRISTINE KOVAČ: “Danas smo međusobno spašeni”

Obratila se pratiocima na društvenim mrežama

Pevačica i kompozitorka Kristina Kovač napustila je Srbiju pre tri i po godine i odseli se u Švedsku gde je u početku bila sama gradeći uslove da joj se pridruže kćerka i dugogodišnji partner Danijel Brakus, što se i ostvarilo pre dve godine. Danas srećni trio zračni pozitivnom energijom, a Kristina Kovač nam sada šalje injekciju optimizma u objavi koja nam je vratila osmeha na lica.

U današnjoj objavi na instagramu, ispunjena Kristina podelila je, uz zajedničku fotografiju sa partnerom na plaži, neke detalje iz života proteklih godina, priču o lomovima, padovima i usponima i najzad – sreći.

– Na današnji dan pre 14 godina, dobio je vest da ima rak, Hodžkin limfom, stadijum 3b. Danas, evo nas, međusobno spašeni i neizmerno zahvalni.

Danijel je, baš kao i Kristina, napustio sve što je radio u Srbiji pa je u Švedskoj počeo ispočetka kraj svoje izabranice. Ona je ranije govorila o njemu, navodeći da je konačno pronašla ono što joj je trebalo.

– To je muškarac kakvog nikada nisam srela i više neću upoznati, u to sam sigurna. On je čovek koji ima najjaču snagu karaktera, izdržao je u životu stvari koje mnogi ljudi ne bi. Poseban je na svaki način: inteligentan, nežan, nesebičan, privržen i posvećen. On je ljubav mog života – istakla je Kristina jednom prilikom.

Danas objavljeno

Bora Đorđević postao počasni građanin Čačka

Vanja A

Bajaga otkrio koja greška se krije u legendarnoj pjesmi “Tamara”

Vanja A

“Žao mi je, kasniš”

Vanja A

Ostavite komentar