Porta by Studio Design od 7. juna u Banjaluci - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

Porta by Studio Design od 7. juna u Banjaluci

U potrazi ste za prozorima i vratima za vaš dom? Želite investirati pametno, a da ne brinete o kvalitetu proizvoda za koji ste dali novac?

Možda planirate da oplemenite svoj životni prostor i da nadogradite komfor vašeg doma nečim što se zove pergola tenda?

Želite panoramski pogled sa vašeg balkona, ali i zaštitu od kiše i vjetra?

Od 7. juna u Banjaluci se otvara prodajni Porta centar! U ovom objektu imaćete priliku da pogledate i kupite proizvode brenda Porta by Studio design. Ovaj prodajni prostor je jedinstven u regionu po svom prodajnom asortimanu i prijatnom ambijentu.

FOTO: PORTA CENTAR

Proizvodi koje vam Porta nudi u najširem smislu dijele se u tri grupe, a to su: prozori i vrata (pvc i alu program), pergola tende i stakleni sistemi.

Nastajanju brenda Porta by Studio Design prethodile su skoro dvije decenije rada u oblasti zaštite od sunca i proizvodnje prozora i vrata na domaćem, ali i inostranom tržištu.

Naša misija je da Vaš životni prostor učinimo komfornim, te da vrijeme provedeno u vašem poslovnom ili stambenom objektu dobije novu dimenziju. Zahvaljujući nama, od prirode ćete izdvojiti jedan dio samo za sebe i obogatiti svoj životni prostor… Zbog prisutnosti na inostranom tržištu svi naši proizvodi sa sobom nose evropski kvalitet i ispunjavaju stroge kriterijume kada su u pitanju kvalitet ili energetska efikasnost.

FOTO: PORTA CENTAR

Savršena hladovina može biti sada i vaš izbor. Pergole kreiraju efekat prostorije na otvorenom, štite vas od svih spoljašnjih uticaja. Jak vjetar, sunce i obilne padavine neće više kvariti komfor dok uživate u svom stambenom ili poslovnom objektu, dvorištu kuće ili bašti restorana.

Zaposleni u Porti se direktno bave proizvodnim i prodajnim procesom tako da je veza između proizvodnje i krajnjeg kupca jako bliska. Najvažnije je naglasiti da se sve odvija po vašoj mjeri i želji, uz spoj najkvalitetnijih materijala i istančanog osjećaja za estetiku.

Posjetite nas u Porta centru (kod prijedorske petlje) gdje ćete uz pomoć ljubaznog i stručnog osoblja dobiti sve neophodne informacije o proizvodima za koje ste zainteresovani.

Danas objavljeno

Sa čela NLB Banke a.d. Banja Luka odlazi jedan od najuspješnijiih bankara u Republici Srpskoj

Zeljka

ROĐENDANSKA AKCIJA NA ITACADEMY: 40% popusta + BONUS paket za besplatno doživotno školovanje

Zeljka

Omiljeni štapić u novom pakovanju!

Zeljka

Ostavite komentar