Porsche lansirao brendirani sladoled - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Porsche lansirao brendirani sladoled

Nisu retke situacije u kojima čuveni proizvođači automobila deo prihoda generišu i po osnovu angažovanja u proizvodnji drugih artikala, i to i onih koji apsolutno nikakve veze nemaju sa industrijom sklapanja četvoročkaša. Tako imamo primer Volkswagena i kobasice, kao najpopularnijeg proizvoda konglomerata, ako je suditi po broju prodatih komada.

Naime, oko 7 miliona kobasica se proizvede pod okriljem Volkswagena, ali i to nije sve iz Volfzburga, pa ćemo reći da ovi Nemci proizvode i brendiran kečap, dok oni koji upravljaju ostrvskim brendom Rolls-Royce svetu daruju med, baš kao i Lamborghini… Primera je dosta, pa zašto bi se Porsche razlikovao?

Amerikance 17. jula slave Nacionalni dan sladoleda, pa je ovaj praznik od strane kolega iz Cufenhauzena, odnosno iz podružnice Porsche North America za lansiranje ogranične serije mlečnih ledenih poslastica. Ukupno je pet sorti sladoleda pušteno u ponudu: sa zelenom mentom i belom čokoladom, krem sirom i zaleđenim jagodama koje su tako i sasušene, s pečenim orasima makadamije i kupinama, kao i s tartom od limete.

Treba napomenuti i da je sladalod proizveden od strane male, ali dobro poznate sladoledžijske firme iz Čikaga. It should be noted that the ice cream was produced by a small but well-known company Pretty Cool Ice Cream. Ovu fabriku vodi nagrađivani poslastičar, to jest poslastičarka Dejna Kri, koja je napisala i knjigu zvanu Zdravo, zovem se Sladoled (Hello, My Name Is Ice Cream).

Inače, pošto znamo za multitalentovanost zapadnih konstruktora, da za kraj navedemo da imašu šta da kažu i čime da se pohvale i kolege s istoka kontinenta. Naime, Minski traktorski kombinat nadmašio je nemačke „proizvođače sportskih automobila“ pokretanjem proizvodnje ukusnih artikala: pored motora, traktora i druge opreme, radnici iz beloruskog Minska sada proizvode glaziranu slatkiše, kao i ​​sladoled.

AutoRepublika

Danas objavljeno

Ukrala Mini – neslavno prošla

Vanja A

Lando Noris frustriran

Vanja A

Stiže još moćniji BMW XM sa 748 KS

Vanja A

Ostavite komentar