Porsche kao skulptura na Art Basel Miami izložbi - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Porsche kao skulptura na Art Basel Miami izložbi

NFT tokeni su možda izgubili nešto od svoje privlačnosti usred tekućeg pada kriptovalute, ali to nije sprečilo Porsche da predstavi seriju NFT-ova na Art Bazelu u Majamiju.

Poršeov pohod u svet digitalne umetnosti spojio se kroz partnerstvo sa dizajnerom i 3D umetnikom Patrikom Vogelom iz Hamburga. Svi NFT-ovi koje je kreirao Vogel bazirani su na belom Porscheu 911 i oni koji ga kupe imaće priliku da doprinesu njihovom dizajnu „u zajedničkom i impresivnom putovanju koje traje nekoliko meseci“.

Art Basel Miami Porsche

Kupci će moći da biraju između performansi, nasleđa ili načina života kako bi uticali na dizajn digitalnih kolekcionarskih predmeta pre nego što svaki bude napravljen preko Unreal Engine 5. Vlasnici Porscheovih NFT-ova takođe će dobiti pristup iskustvima u virtuelnom i stvarnom svetu.

Art Basel Miami Porsche

Poršeovo prisustvo na Art Bazel izložbi u Majamiju je naglašeno stvarnom instalacijom digitalnog umetnika Chrisa Labrooia koja sadrži beli 911 i figuru natprirodne veličine dizajniranu da oda počast snovima iz detinjstva.

Art Basel Miami Porsche

Magazinauto.com

Danas objavljeno

Izgubili 2 milijarde pa ušli u Formulu 1

Vanja A

Testiranje baterija: BMW je spreman

Vanja A

Svi žele ovaj Porsche – već je rasprodat

Vanja A

Ostavite komentar