Porsche 911 Turbo Safari - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Porsche 911 Turbo Safari

Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, odličnoj vidljivosti, rasporedu težine i pogonu na sva točkove, Porsche 911 Turbo već je otprilike najbolji superautomobil za zimu.

Ipak, ovaj modifikovani 911 Turbo koji je neko primetio u Čikagu izgleda kao da bi mogao da se suoči i s vremenskom katastrofom.

Manji retrovizori i stakla zadnjih svetala bez LED jedinica nagoveštavaju da je reč o 997 generaciji 911 Turba koja se proizvađala između 2006. i 2008. godine.

Reč je o poslednjem Porscheovom modelu sa slavnim bokserom kojeg je dizajnirao Hans Mezger, sposobnim za 480KS i 680 Nm.

Porsche 911 Turbo Safari

Osim toga, ne znamo ništa o ovom primerku koji je fotografisan ispred Porscheovog zastupništva i objavljen na Facebook grupi Chicagoland Petrolheads and Car Spotters.

Fotografije pokazuju da je podignuto rastojanje od tla, uz set 17-inčnih HRE aluminijumskih naplataka omotanih u BF Goodrich All Terrain gume. Projekat je veoma sličan prototipu Porsche Safari 911, piše Jutarnji.hr.

Porsche 911 Turbo Safari

Na prednjim branicima se nalaze suptilni lukovi u boji karoserije, prednji i zadnji nosači te četiri masivna reflektora postavljena na kućište na haubi.

Nema fotografija unutrašnjosti, pa ostaje nejasno da li je reč o šestostepenom manuelnom ili opcijskom Tiptronic automatiku s pet brzina.

Ono što možemo videti jeste zadnji kavez i malu izbočinu na gornjoj ploči što znači da je opremljen opcijskim Sport Chrono paketom.

B92.

Danas objavljeno

Restilizovana Seat Arona daleko nadmašila prethodni model u testu „severnog jelena“

Vanja A

Aspekt koji se često ignoriše a od kojeg može da zavisi uspjeh marke ili vozila

Vanja A

Meizu se prodaje kineskom automobilskom gigantu, kompaniji Geely

Vanja A

Ostavite komentar